Telle Mère, Telle Fille Filmi - Son Dakika
Sinema

Telle Mère, Telle Fille Filmi

Telle Mère, Telle Fille Filmi

Telle Mère, Telle Fille filminin fragmanı, oyuncuları, resimleri ve tüm bilgileri. Telle Mère, Telle Fille filminin oynadığı sinemalar ve seanslar.

18.01.2018 15:55

Avril ve annesi Mado birbirlerinden daha fazla farklı olamazlardı. 30 yaşında olan Avril evli ve çalışan bir kadındır. O annesinin tam tersi, her daim çocuksu, kaygısız ve küstahtır. Bu iki farklı kadın aynı zamanda hamile kaldıklarında aynı evi paylaşmak zorunda kalır. Mado, bu sırada orta yaş krizine girmiştir ve henüz büyükanne olmaya hazır değildir. Avril ise annesini yeniden bir anne olarak hayal etmekte oldukça zorlanmaktadır.

Yönetmen: Noémie Saglio

Senaryo: Noémie Saglio, Agathe Pastorino

Oyuncular: Juliette Binoche, Camille Cottin , Lambert Wilson, Catherine Jacob, Jean-Luc Bideau, Michaël Dichter, Stéfi Celma, Philippe Vieux, Olivia Côte , Charlie Dupont, Hugues Jourdain, Jana Bittnerova, Thierry Simon, Charles Georges-Picot, Jean-Marc Charrier, Isma Kébé, Hocine Mérabet, Gunilla Wingqvist, Paul Jeanson, Léonard Prain, Marie-Philomène Nga, Sabine Pakora, Rani Bheemuck, Maximilien Georges-Picot, Eve Saglio-Dru Taylor

Filmin Türü: Komedi

Orijinal Adı: Telle Mère, Telle Fille

Yapımcı Firma: Flamme Films

Yapım Yılı: 2017

Yapım Ülkesi: Fransa

Orijinal Dili: Fransızca, Almanca

Filmin Süresi: 94 dk.

Dağıtıcı Firma: Özen Film

Vizyon Tarihi: 06.07.2018

Kaynak: InterSinema.com

Son Dakika Sinema Telle Mère, Telle Fille Filmi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement