68 Aksaray Belediyespor, Teknik Direktör Karaveli ile Anlaşma Sağladı - Son Dakika
Spor

68 Aksaray Belediyespor, Teknik Direktör Karaveli ile Anlaşma Sağladı

68 Aksaray Belediyespor, Teknik Direktör Karaveli ile Anlaşma Sağladı

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta yer alan 68 Aksaray Belediyespor, teknik direktör Önder Karaveli ile 1 yıllık sözleşme imzaladı. İmza törenine Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer de katıldı. Karaveli, takım olarak başarıya odaklanacaklarını ve mücadele etmekten vazgeçmeyen bir takım oluşturacaklarını belirtti. Aksaray Belediye Başkanı Dinçer ise güzel bir sezon geçirmeyi planladıklarını ifade ederek takıma başarılar diledi.

07.07.2023 14:29

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta yer alan 68 Aksaray Belediyespor, teknik direktör Önder Karaveli ile anlaşma sağladı.

Teknik Direktör Karaveli, Aksaray Belediyesi Meclis salonunda düzenlenen törende 68 Aksaray Belediyespor ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

İmza törenine Aksaray Belediye Başkanı ve 68 Aksaray Belediyespor Onursal Başkanı Evren Dinçer'de katıldı.

Karaveli, şampiyon olarak 2. lige yükselmiş bir takımla beraber olduğu için mutlu olduğunu, takım olarak başarıya odaklanıp çok çalışacaklarını dile getirdi.

Mücadele etmekten vazgeçmeyen bir takım oluşturacaklarını aktaran Karaveli, "Az konuşup çok çalışacağız. Tamamen takımımızın başarısına odaklanacağız. Umarım hepinizin gurur duyacağı bir takım seyrettirebiliriz. Siyah-beyaz renkler benim için çok kıymetlidir." dedi.

Aksaray Belediye Başkanı ve 68 Aksaray Belediyespor Onursal Başkanı Evren Dinçer ise güzel bir sezon geçirmeyi planladıklarını ifade ederek 68 Aksaray Belediyespor ve teknik ekibine başarılar diledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor 68 Aksaray Belediyespor, Teknik Direktör Karaveli ile Anlaşma Sağladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement