Adanaspor'da İki İmza - Son Dakika
Spor

Adanaspor'da İki İmza

Adanaspor\'da İki İmza

Adanaspor, geçtiğimiz sezon Göztepe forması giyen Ergin Keleş ve önceki yıllarda Giresunspor ve Boluspor formaları giyen Fabiano Oliviera ile ikişer yıllık sözleşme imzaladı.

27.07.2013 17:43  Güncelleme: 10:57

Ptt 1'inci Lig ekiplerinden Adanaspor, geçtiğimiz sezon Göztepe forması giyen Ergin Keleş ve önceki yıllarda Giresunspor ve Boluspor formaları giyen Fabiano Oliviera ile ikişer yıllık sözleşme imzaladı.

Takımın Kartepe kampında başkan Bayram Akgül ile bir araya gelen iki oyuncu, kendilerini turuncu beyazlı renklere bağladı.

"ÖNEMLİ OYUNCULAR"

Adanaspor kulüp başkanı Bayram Akgül, Ergin ve Fabiano'nun takımda faydalı olacağını belirterek, "Teknik direktör Ekrem Al'ın raporu doğrultusunda transferlerimizi gerçekleştiriyoruz. Her iki isim de, bu ligin önemli oyuncularından. Kartepe'de devam eden kampı ziyaret ettim. Hocamızdan takım ve kamp hakkında bilgi aldım. Takımımız güzel bir ortamda çalışıyor. Futbolcularımızın moralleri yerinde. Yeni katılan isimlerin de çabuk uyum sağladığını duymak beni çok sevindirdi. Yeni sezon, tüm camiamıza ve Türk futboluna hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Adanaspor'da İki İmza - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement