Adriano Sahalara Döndü - Son Dakika
Spor

Adriano Sahalara Döndü

Adriano Sahalara Döndü

Uzun süredir futboldan ayrı olan, 31 yaşındaki Brezilyalı golcü Adriano, ülkesinin takımlarından Atletico Paranaense ile sözleşme imzaladı.

12.02.2014 00:26  Güncelleme: 07:57

2000'li yılların ortasında Brezilya Milli Takımı ve Inter ile büyük başarılar yaşayan Adriano Leite Ribeiro, bitmek üzere olan kariyerine, 2 yıllık uzun bir aranın ardından devam ediyor. Campeonato Brasileiro Serie A takımlarından Atletico Paranaense ile 2014 sezonu için sözleşme imzalayan Adriano, geçtiğimiz sezonu 3. bitiren ve Libertadores Kupası'nda grup müsabakalarına kalan takımının gol yollarında etkili olmaya çalışacak.

Aralık ayından beri Furacão (Fırtına) ile, tekrar eski formuna dönmek ve kondisyon kazanmak için antrenmanlara çıkan 31 yaşındaki golcü, artık futbola dönmeye hazır olduğunu ve kulübün kendisine olan güvenini boşa çıkarmayacağını söyledi. Atletico Paranaense, Libertadores Kupası ilk turunda, Peru'nun Sporting Cristal takımını geçerek gruplarda mücadele etmeye hak kazanmıştı. Curitiba şehrinin takımı, A Grubu'nda Arjantin'in Velez Sarsfield, Bolivya'nın The Strongest ve Peru'nun Universitario takımları ile mücadele edecek.

Adriano, son maçına Corinthians formasıyla,  Atletico Mineiro'ya karşı 20 Kasım 2011'de çıkmış ve yaklaşık 1 saat forma giymişti. Inter'le 4 Serie A, Brezilya Milli Takımı ile 2004 Copa America ve 2005 Konfederasyon Kupası şampiyonlukları yaşayan ve bu 2 kupada gol krallığını kazanan Brezilyalı, Felipe Scolari'nin 2014 Dünya Kupası kadrosunda yer almayı hedefliyor.

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Adriano Sahalara Döndü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement