Alexis Sanchez'in Tek Eksiği Hava Topları" - Son Dakika
Spor

Alexis Sanchez'in Tek Eksiği Hava Topları"

Alexis Sanchez\'in Tek Eksiği Hava Topları"

Udinese'nin efsane isimlerinden Antonio Di Natale, Arsenal'ın yıldız oyuncusu Alexis Sanchez'in çok yönlülüğünden övgüyle bahsetti.

08.04.2015 17:13

Bu sezon İngiltere Premier Ligi'nin en iyi bireysel performanslarından birine imza atan Alexis Sanchez, Arsenal formasıyla toplam 20 gol ve 11 asiste imza attı.

Bir dönem Udinese'de Şilili golcüyle birlikte forma giyen Antonio Di Natale'ye göre, Sanchez dünyadaki en komple forvet oyuncularından biri. Ancak tecrübeli İtalyana göre, Sanchez'in hala oyununa ekleyebileceği bazı yönler var. Sanchez'in hava toplarında kendini geliştirmesi gerektiğini söyleyen Di Natale, Arsenal'ın web sitesine verdiği röportajda şu sözlerle konuştu:

"Alexis hücumda her bölgede oynayabiliyor. Udinese'deyken mecbur kaldığımızda orta sahada bile görev almıştı. Buna karşın hala geliştirebileceği yönler var. Tıpkı benim gibi o da çok uzun boylu bir oyuncu değil. Bu yüzden hava toplarına daha çok çalışması faydalı olabilir. Kendini geliştirmeye ihtiyacı kalmadığını düşünen bir oyuncu en üst düzeyde uzun süre kalamaz."

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Alexis Sanchez'in Tek Eksiği Hava Topları' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement