Altay'da Teknik Direktör Anlaşması Henüz Sağlanamadı - Son Dakika
Spor

Altay'da Teknik Direktör Anlaşması Henüz Sağlanamadı

Altay\'da Teknik Direktör Anlaşması Henüz Sağlanamadı

Altay, sezonun devre arasına kadar antrenör Özkan Kılıç'ın takımı çalıştırmasını bekliyor. Tuna Üzümcü ile başlayan sezon, 4 mağlubiyet ve 1 galibiyetle kötü bir başlangıç yapmıştı. Üzümcü ile yollarını ayıran Altay, Özkan Kılıç'ın geçici olarak takımın başına geçmesine karar verdi. Kılıç, oynattığı pozitif futbol ve aldığı 2 beraberlikle camianın onayını kazandı. Ancak, henüz bir teknik direktörle anlaşma sağlanamadı.

05.10.2023 10:26

Henüz bir teknik direktörle anlaşamayan Altay'da sezonun devre arasına kadar antrenör Özkan Kılıç'ın takımı çalıştırması bekleniyor.

Trendyol 1. Lig'de yeni sezona Tuna Üzümcü ile başlayan ve daha sonra ilk 5 haftada 4 mağlubiyet, 1 galibiyet alan Altay, sadece 3 puan elde edince Üzümcü ile karşılıklı anlaşılarak yollarını ayırdı. 41 yaşındaki teknik adamdan sonra takımın başına geçen antrenör Özkan Kılıç, çıktığı Bodrumspor ve Giresunspor mücadelelerinde 2 beraberlik almasının yanı sıra oynattığı pozitif futbolla da camia tarafından onay görünce en az devre arasına kadar 40 yaşındaki antrenörle devam edilmesine karar verildiği öğrenildi. Öte yandan Altaylı yöneticiler, geçtiğimiz günlerde son olarak TFF 2. Lig ekibi Bucaspor 1928'i çalıştıran Sait Karafırtınalar ile görüşmüş ve pürüzlerden dolayı anlaşamamıştı. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Altay'da Teknik Direktör Anlaşması Henüz Sağlanamadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement