American Express İstanbul Challenger Tenis Turnuvası - Son Dakika
Spor

American Express İstanbul Challenger Tenis Turnuvası

American Express İstanbul Challenger Tenis Turnuvası

Turnuvanın ana tablo maçlarının ilk gününde Türk sporculardan teklerde Anıl Yüksel, çiftlerde ise Barış Ergüden Tuna Altına çifti elendi

09.09.2013 21:09

Bu yıl 65'incisi düzenlenen American Express-İstanbul Challenger Tenis Turnuvası'nın ana tablo maçlarının ilk gününde, Türk sporculardan teklerde Anıl Yüksel, çiftlerde ise Barış Ergüden-Tuna Altına elendi.

TED Spor Kulübü kortlarında yapılan toplam 75 bin dolar ödüllü turnuvanın bugün başlayan ana tablo maçlarında, tekler kategorisindeki Anıl Yüksel, Boşnak rakibi Mirza Basic'e 7-6 ve 6-1'lik setlerle 2-0 mağlup olarak, turnuvaya veda etti.

Çiftler kategorisinde ise Barış Ergüden-Tuna Altuna çifti, Philipp Petzschner-Martin Fischer çiftine 7-5 ve 6-4'lük setlerle 2-0 kaybederek elendi.

Turnuvada yarın yapılacak ana tablo maçlarında, Türk sporcular ikinci tura yükselmek için korta çıkacak. Teklerde Marsel İlhan ilk turda Boşnak Aldin Setkic ile mücadele edecek. Barış Ergüden turnuvanın 1 numaralı seribaşı İspanyol Guillermo Garcia-Lopez, Tuna Altuna ise İtalyan Matteo Viola karşısında tur vizesi arayacak.

Çiftler kategorisinde ise yarın Gökberk Ergeneman-Anıl Yüksel çifti, Austin Krajicek-Tennys Sandgren çiftiyle karşı karşıya gelecek. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Spor American Express İstanbul Challenger Tenis Turnuvası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement