Amrabat Top Sektirdi Ortalık Karıştı - Son Dakika
Spor

Amrabat Top Sektirdi Ortalık Karıştı

Amrabat Top Sektirdi Ortalık Karıştı

Galatasaray'ın devre arasında Malaga'ya kiraladığı Faslı oyuncu Nordin Amrabat; Levante karşılaşmasında tartışmaya neden oldu.

17.05.2014 14:25

Galatasaray'ın devre arasında Malaga'ya kiraladığı Faslı oyuncu Nordin Amrabat; Levante karşılaşmasında tartışmaya neden oldu. Amrabat'ın bir pozisyonda topla yaptığı hareketler; rakip oyuncuları kızdırınca saha karıştı.

BOŞ POZİSYONDA TOP SEKTİRDİ

La Liga'nın son haftasında oynanan Malaga-Levante karşılaşmasında Nordin Amrabat'ın yaptığı bir hareket; iki takım futbolcularını ve teknik adamlarını karşı karşıya getirdi. Mücadelenin 66. dakikasında Malaga, 1-0 öndeyken Faslı oyuncu boş pozisyonda topu sektirmeye başladı.

AMRABAT'I İTEREK YERE DÜŞÜRDÜ

Amrabat'ın bu hareketlerini saygısızlık olarak nitelendiren Levanteli Sissoko, bir sonraki pozisyonda Faslı oyuncuyu iterek yere düşürdü. Bu esnada saha karıştı ve iki takım yedek oyuncuları ve antrenörler oyun alanına girerek tartışan futbolcuları yatıştırmaya çalıştı.

SCHUSTER TRİBÜNE GÖNDERİLDİ

Ancak hakem Prieto Iglesias, yaşananların ardından hiçbir oyuncuya kart göstermezken; Malaga Teknik Direktörü Bernd Schuster'i tribüne gönderdi.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Amrabat Top Sektirdi Ortalık Karıştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (11)

  • harun: cinconların takımının oyuncular hepsi cins 18 61 Yanıtla
    GALATASARAY: Harun Neyin köopleksini yaşıyorsun sen Belliki FENEWLİSİN bu kadarmı koplekli olunur siz yüzünüzdeki kara lekeyi silin 0 0
  • soma: Galatasaray kültürü aldığı belli, normallll. 11 29 Yanıtla
  • .: yapar yapar adam kime ne ? bu bir oyun bu kadar ciddiye almaya gerek yok 24 5 Yanıtla
  • OKTAY: FUTBOL İÇİNDE ŞOW VARSA ZEVKLİDİR VE BÖYLE BİR OYUNDUR. SEKTİRİR ADAM KİME NEEE. RAKİP OYUNCULARDA SEKTİRSİN. BU SERBEST. YASAK OLSA KIRMIZI KARTI YER ZATEN. AKLIMA LİNCOLN GELDİ :))))))) 14 2 Yanıtla
  • Uğur: Yaklaşıma da bakın! Bu duruma göre Ronaldinho her maçta linç edilmeliydi... 12 3 Yanıtla
  • emparator: Bu adamın spor ahlakı yok yazık ki Türkiyede baş tacı oluyorlar yazık.... 5 9 Yanıtla
  • emre berez oğlu: evet 4 6 Yanıtla
  • TRANS: Burada da başbakanın parmağı var gibi görünüyor. 3 7 Yanıtla
  • köylü: ABRAMAT GALATASARATA fatih İTİNİN DAYATMASIDIR Bİ BOK OLMAZ FUTBOL SOW OYUNUDUR AMA EDEPDE GEREK yani eşin güzel hanımdır biri laf atsa iltifat vaya hakaret sayarsın ,KIZMAZSAN VER TUR ATALIM sonra bırakırız 0 8 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement