Anara Atanes, Fransa ve Deschamps'a Küfürlü Twit Attı - Son Dakika
Spor

Anara Atanes, Fransa ve Deschamps'a Küfürlü Twit Attı

Anara Atanes, Fransa ve Deschamps\'a Küfürlü Twit Attı

Samir Nasri'nin kız arkadaşı, yıldız futbolcuyu Dünya Kupası kadrosuna almayan Fransa Milli Takımı teknik direktörü Deschamps hakkında küfürlü bir twit attı.

14.05.2014 18:17

Fransa Milli Takımı teknik direktörü Didier Deschamps, Manchester City'nin yıldız oyuncusu Samir Nasri'yi Dünya Kupası kadrosuna almayınca çoğu Fransız futbolseverin tepkisini toplamıştı.

Fakat 26 yaşındaki Samir Nasri'nin kadroya girememesine en ilginç tepki Fransız yıldızın sevgilisi Anara Atanes tarafından geldi. Kendi Twitter sayfası üzerinden paylaştığı twitte "F... France and f... Deschamps! What a s... manager!" yazan güzel manken bütün herkesi şaşırttı.

Attığı bu twit sonrası çoğu takipçisinde tepki toplamaya başlayan Anara, yaptığı hatayı farkedip bu durumu düzeltmeye çalıştı. Üst üste attığı twitler ile Fransa vatandaşlarını sakinleştirmeye çalışan güzel manken açıklama yapmak durumunda kaldı.

Anara Atanes Twitter sayfası üzerinden şunları yazdı;

"Bu konuya bir açıklık getirelim! Deli değilim, Nasri 2 aydır erkek arkadaşım. Saygının da bir seviyesi olması gerektiğini düşünüyorum. İnsanlar çok hızlı gerçekten, ne kadar eğlenceli. Demek istediğim Fransa Futbol Takımı'nı Ama Fransızlar siz böyle devam edin lütfen. Attığım tweet'in ana konusu neydi? Ülke mi yoksa bir futbol takımı mı? İnanılır gibi değil, insanlar nasıl bu kadar kalın kafalı olabilir! "

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Anara Atanes, Fransa ve Deschamps'a Küfürlü Twit Attı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement