Ankara'da Zorlu Kapışma! - Son Dakika
Spor

Ankara'da Zorlu Kapışma!

Ankara\'da Zorlu Kapışma!

Spor Toto Süper Lig 17.

18.12.2010 14:00

Spor Toto Süper Lig 17. hafta maçında Gençlerbirliği ile Bursaspor kozlarını paylaşacak. Ankara 19 Mayıs Stadı'ndaki mücadele saat 16:00'da başlayacak. FIFA kokartlı hakemlerden Cüneyt Çakır'ın düdük çalacağı mücadeleyi Lig TV ve Sporx Canlı Anlatım Servisi üzerinden an be an takip edebilirsiniz.

Lider Trabzonspor'un ardından ligde ikinci sırada yer alan geçen sezonun şampiyonu Timsahlar, zorlu Ankara deplasmanından üç puanla ayrılarak devre arasına moralli girmenin hesaplarını yapıyor.

Geçtiğimiz hafta GalatasarayAli Sami Yen Stadı'ndaki son lig maçında yenerek dikkatleri çeken Ralf Zumdick'in öğrencileri ise üst sıralara tırmanma yolunda evindeki bu maçı da kazanıp ilk yarıyı tamamlamak istiyor.

İki takımın eksiklerine bakılacak olursa, Gençlerbirliği'nde cezalı oyuncu bulunmazken, Harbuzi, Curri, Stewart, Mustafa Pektemek, Zec, Jedinak ve Mahmut'un sakatlıkları devam ediyor.

Trabzonspor'un 5 puan gerisindeki Bursaspor'da Volkan Şen, Insua, İbrahim Öztürk, Stepanov, Ivankov, Steiner ve Ali Tandoğan'ın sakatlıkları bulunuyor. Bu oyunculardan İbrahim Öztürk, Insua ve Ali Tandoğan'ın forma giymesi beklenmiyor.

BU MAÇIN İDDAA YORUMU İÇİN TIKLAYIN...

MUHTEMEL 11'LER

G.BİRLİĞİ

Serdar

Orhan

Kulusiç

Aykut

Murat

Cem Can

Oktay

Soner

Serkan

Hursud

Billy Mehmet

BURSASPOR

Ivankov

Mustafa

Ömer

Serdar

Vederson

Turgay

Svensson

Ergiç

Ozan

Batalla

Sercan

STAT: Ankara 19 Mayıs

SAAT: 16:00

HAKEM: Cüneyt Çakır

YAYIN: Lig TV ve Sporx Canlı Anlatım Servisi

G.BİRLİĞİ KAZANAMIYOR

Gençlerbirliği, Süper Lig'de Bursaspor ile sahasında oynadığı son 3 maçta 1 beraberlik ve 2 yenilgi alarak galip gelemedi. 2007-08 sezonunda evinde Bursaspor'a 3-1 yenilen Gençlerbirliği, 2008-09 sezonunda ise yeşil-beyazlı rakibine sahasında 2-1 mağlup olmuştu. İki takım arasında geçen sezon Ankara'da oynanan maç ise golsüz berabere sona ermişti.

BURSA'YA BOYUN EĞMİYORLAR!

Geçen sezon Süper Lig'i şampiyon olarak tamamlayan ve bu sezon da ilk yarıyı 2. sırada bitirmeyi garantileyen Bursaspor, son 2 sezonda da ligde yer alan takımlardan yalnızca Trabzonspor ve Gençlerbirliği karşısında galibiyet alamadı. Bursaspor, geçen sezon Gençlerbirliği'ne sahasında 2-1 yenilip deplasmanda 0-0 berabere kalmıştı. Yeşil-beyazlı takım geçen sezon her iki maçta da 1-1 berabere kaldığı Trabzonspor'a bu sezon sahasında 2-0 yenilmişti.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Ankara'da Zorlu Kapışma! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement