Antep'te Puanlar Paylaşıldı: 2-2 - Son Dakika
Spor

Antep'te Puanlar Paylaşıldı: 2-2

Antep\'te Puanlar Paylaşıldı: 2-2

Süper Lig'in 28. haftasında Gaziantepspor ile Kasımpaşa'yı karşı karşıya getiren maç 2-2 beraberlikle tamamlandı.

04.04.2014 22:14

Son iki haftadan puan çıkaramayan Gaziantepspor, Kasımpaşa'yı konuk etti.

Maça Antep ekibi etkili başladı. Henüz maçın başlarında Şenol Can ve Haris Medunjanin ile pozisyon kovalayan Gaziantepspor, 14. dakikada da Bekir Ozan ile şutu buldu ancak gol gelmedi.

Kasımpaşa ise 15. dakikada Adem ile üst üste şutlar buldu ancak Gaziantepspor defansı geçit vermedi.

Baskısını arttırıp gol bulmaya çalışan ev sahibi ekip aradığı bu golü 30. dakikada buldu. Savunmadan gelen uzun pasın ardından güzel bir şut bulan Mustafa Durak, Gaziantepspor'u 1-0 öne geçirdi.

Ancak ev sahibi ekibin bu üstünlüğü çok kısa sürdü. 33. dakikada Viudez'in serbest vuruşta yaptığı vuruşu kontrol eden Donk, şutu ile maça denge getirdi.

Gollerin üst üste geldiği bu dakikalarda Kasımpaşa 37. dakikada öne geçmeyi başardı. Mustafa Durak'ın Elyasa Süme'ye ceza sahası içinde yaptığı müdahale sonrası hakem Abitoğu, Kasımpaşa lehine penaltı düdüğünü çaldı. Topun başına geçen Scarione ise durumu 2-1'e getirdi.

Ancak soyunma odasına bu skorla gitmek istemeyen Gaziantepspor, 45. dakikada Ekrem'in ortasında iyi bir vuruş yapan Medunjanin ile ilk yarının skorunu 2-2 olarak belirledi.

İlk yarının dört golle geçmesinin ardından ikinci yarı durgun başladı. Kasımpaşa Scarione ile üst üste ataklar bulsa da topu ağlarla buluşturamadı.

Gaziantepspor ise 72. dakikada Serdar ile öne geçmeye çalıştı. İki ekibinde maçın sonlarıda yaptığı ataklar sonuç vermedi ve maç 2-2 eşitlikle tamamlandı.

Bu sonucun ardından Gaziantepspor 36, Kasımpaşa ise 40 puana yükseldi.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Antep'te Puanlar Paylaşıldı: 2-2 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement