Arda Turan'dan "Ayrılmadık" Fotoğrafı - Son Dakika
Spor

Arda Turan'dan "Ayrılmadık" Fotoğrafı

Arda Turan, Aslıhan Doğan'la ayrıldılar iddiaları sonrası Instagram hesabından sevgilisinin küçüklük fotoğrafını paylaşıp kalp figürü koydu.

27.02.2016 10:33  Güncelleme: 10:41

Sevgilisi Aslıhan Doğan ile ayrıldıklarına dair çıkan haberler Arda Turan'ı çılgına çevirdi. Arda, instagramda sevgilisinin çocukluk fotoğrafını paylaşıp altına kalp figürü koydu.

KAFA KARIŞTIRAN BULUŞMA

Yaklaşık bir yıldır mutlu bir beraberlik yaşayan Arda Turan ve Aslıhan Doğan ilişkilerine son noktayı koydukları iddiaları magazin dünyasında deprem etkisi yaratmıştı. Ayrılık haberleriyle ilgili sessiz kalan Barcelonalı yıldız futbolcu Arda Turan'ın, bir günlüğüne İstanbul'a geldiğinde Survivor yarışmasıyla adını duyuran Ece Begüm Yücetan ile buluşması kafaları karıştırdı.



FOTOĞRAF PAYLAŞIP YALANLADI

Aslıhan ile görüşmemesi de 'ayrıldılar' dedikodusunu alevlendirdi. Tüm bu konuşulanlar üzerine Arda Turan, Aslıhan Doğan'ın çocukluk fotoğrafını sosyal medyada paylaşarak iddiaları bir nevi yalanlamış oldu. Fakat instagramda Arda'nın takipçilerinin yaptığı yorumlar yine acımasızca oldu.

ELEŞTİRİ YAĞMURU

Takipçiler, 'Şu an o kadar çirkin ki kadın Arda ne yapsın, çocukluk fotoğrafını paylaşabiliyor sadece, sempati duyalım diye!', 'Arda sen de biliyorsun bu kızın sana yakışmadığını, kabul et Arda, hep küçüklük fotoğrafları çünkü büyük hali kurtarmıyor. Ya sen ve Sinem 10 numaraydınız, yapmayın böyle' yazdı.

Arda Turan\'dan "Ayrılmadık" Fotoğrafı

Son Dakika Spor Arda Turan'dan 'Ayrılmadık' Fotoğrafı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (8)

  • Erdal: Bu haberlerde sıktı ha arda tuvalete girse haber yspacaksınız 11 0 Yanıtla
  • YAZIK: TÜRKİYE KAN REVAN HERGÜN ŞEHİR HABERİ SİZ HALA ŞU ÜNLÜ BUNUNLA BERABER ŞU ÜNLÜ SEVGİLİSİNDEN AYRILMADI ARDA TURAN SEVGİLİSİNDEN AYRILSA NE AYRILMASA NE AYIP SİZ TÜRKİYENIN SORUNLARINI HABER YAPIN BIRAKIN ADAMLAR İSTEDİĞİ İLE GEZSİN TOZSUN YAPTIĞINIZ HABERE YAZIKKKKKKK 10 0 Yanıtla
  • Asil: Bu ülke de bukadar şehit var insanlar mallesef magazin peşinde Allah sizi kahretsin 9 0 Yanıtla
  • ANTİ AKP: SİVİL DARBE YAPMANIN NE DEMEK OLDUĞUNU GÜNÜN BİRİNDE HEPİNİZE ALAYINIZA BİLDİRECEKLERDİR BUNDAN EN UFAK BİR ŞÜPHENİZ OLMASIN KESER DÖNER SAP DÖNER GÜN GELİR HESAP DÖNER İŞTE O ZAMAN GÖRECEKSİNİZ HALİNİZİN VE DURUMUNUZUN NE KADAR ACIKLI OLARAK BİTTİĞİNİ HAKTAN YANA OLAN ADALET TERAZİSİNDE ÇEŞİTLİ OYUNLARLA EKSİK OLARAK TARTMIŞ OLDUĞUNUZ ADALET MEKANİZMASI İLE OYUN OYNAYARAK GERÇEK TARTIDA HİLE HURDA YAPARAK HAKSIZ YERE İNSANLARA ZULÜM ETMENİN NE DEMEK OLDUĞUNU ALAYINIZA BİLDİRECEKLER HAK BAKİDİR. 0 9 Yanıtla
  • Sz: Arda, Sinem gibi Aslıhanı da galiba yarı yolda bırakacak 2 1 Yanıtla
  • bilirkisi: kücüklügü daha güzelmis. simdi birseye benzemiyo 1 2 Yanıtla
  • Hear me now !!!: Pigme haberleri hani yapmiyacaktinjzzz !!! 1 0 Yanıtla
  • Volk: Ardanin yerinde olsam hakkında yapılan haberlere telif hakkı isterdim. Bir daha köseyi dönerdim haha. Nedir bu ya iki dakkada bir Arda haberimi yapılır.. 1 0 Yanıtla

Advertisement