Arda Turan, Chelsea Yolunda - Son Dakika
Spor

Arda Turan, Chelsea Yolunda

Arda Turan, Chelsea Yolunda

Atletico de Madrid'in CEO'su Miguel Angel Gil, Arda Turan'ın transferi için Londra'ya uçtu ve Chelsea ile masaya oturdu.

30.06.2015 10:51

Atletico de Madrid'in CEO'su Miguel Angel Gil, Arda Turan'ın transferini görüşmek üzere İngiltere'ye gitti.

ANLAŞMAYA ÇOK YAKINLAR

İspanyol basını CEO Miguel Angel Gil'in Chelsea yönetimi ile Arda'nın bonservisini belirlemek üzere Londra'ya uçtuğunu duyurdu. İki kulübün anlaşmaya çok yakın olduğu söyleniyor. Anlaşma sağlanması halinde Arda'nın Chelsea'ye transferi bu hafta içinde kamuoyuna duyurulacak.

FELIPE LUIS GERİ DÖNECEK

İspanyol basınına yansıyan haberlere göre, Atletico de Madrid'in Arda Turan'ı kadrosunda görmek isteyen Chelsea yönetiminden buna karşılık Brezilyalı kanat oyuncusu Felipe Luis'in tekrar takıma geri dönmesi sağlanacak. Mourinho'nun bizzat istediği Arda Turan cephesinde ise Chelsea kulübüne evet cevabı verildiği idda ediliyor.

41 MİLYON EURO

Arda Turan'ın transferinde en büyük sorun olan 41 milyon avroluk bonservis bedelinde Felipe Luis'i takasda kullanmak isteyen Miguel Angel Gil'in bu konuda sıkıntı yaşamayacağıda gelen haberler arasında.

CHELSEA VE PSG KALDI

Bu arada Milan'dan sonra Manchester United'ın da Arda transferinde devreden çıktığı ve Atletico de Madrid'in masasında sadece PSG ve Chelsea opsiyonların kaldığı belirtildi.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Arda Turan, Chelsea Yolunda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (10)

  • BAY DOĞRU: Haberlerden bıkan arkadaşlar niye tıklıyorsunuz öyleyse. Yurt dışında hatırı sayılır 1 tane futbolcumuz var onun da paçasından tutup aşağı çekmeye ne kadar meraklısınız. Dünyanın en kaliteli liginde 41 milyon euro değer biçiliyor. 10 nolu forma teslim edilip kaptanlık veriliyor, adına şarkılar söyleniyor, siz burda ezik ezik yorum yapıyorsunuz. Aziz yıldırım 20 milyon euro teklif etti satmadık diye mi bu acı? Yoksa Galatasarayın evladı olduğu için mi bu çekememezlik? Transferi bittiğinde grşrz. 19 4 Yanıtla
  • LENGELİ_FÖTÜR: hergün bir yere transfer oluyor elde kalacağını herkes biliyor 8 11 Yanıtla
  • ali: kim bu arda turan ya..hergün dinlemek zorunda mıyız bu adamı..görende futbolcu sanacak..nereye giderse gitsin soytarı 6 11 Yanıtla
  • Vatandaş : Çok güzel yalan söylüyorsunuz ???? 6 5 Yanıtla
  • arda kadar taş düşsün: hahahahah ulan ne ilginç haberler paylasiyorsunuz hani Manchester e gidiyordu laaaa : ) 7 2 Yanıtla
  • kosecki: ulan ne güldüm sabah sabah 5 3 Yanıtla
  • ....: yaw hay ardaniza gina geldi be 4 2 Yanıtla
  • 42: Yalan olmazsa bunlara haber yok yarın hangi takım olacak acaba 2 3 Yanıtla
  • Mimar: Ulan her gun yeni bir takim ne is yarinda juventus diger gunde bmunih bla bla bla 2 1 Yanıtla
  • disidi bu: katiliyorum 0 0 Yanıtla

Advertisement