Aris Yine Değiştiriyor - Son Dakika
Spor

Aris Yine Değiştiriyor

Aris Yine Değiştiriyor

Yunanistan Ligi’nde oldukça zor günler yaşayan Selanik takımı Aris’te, teknik direktör Zoran Milinkovic görevden alınırken yerine Soulis Papadopoulos getirildi.

29.12.2013 20:00

Yunanistan Süper Ligi'nde bu sezon çok kötü bir performans sergileyen ve 17 maçlık sezonun ilk yarısı sonucunda sadece 2 galibiyet alabilen Aris, Sırp teknik adam Zoran Milinkovic ile yollarını ayırarak göreve Soulis Papadopoulos'u getirdi. Papadopoulos bu sezon göreve gelen 3. farklı hoca oldu. Daha ilginç olanı ise Yunan teknik adamın geçen sezon mart ayında göreve getirildikten sonra sezonun 13. sırada bitirilmesi ile görevden alınmış olması.

Olympiakos'tan yeni rekor

1 Temmuz'da göreve başlayan Giannis Chatzinikolaou, Atromitos'a deplasmanda 2-0 mağlup olunan maç sonrası kovuldu ve yerine Milinkovic getirildi. Takım, ekim ayı içinde üstüste 2 deplasmandan galibiyet çıkararak ümitlense de son 9 maçını kazanamadı ve ligin son sırasına demir attı. 11 puanlı kulüp küme düşme hattının üstündeki Levadiakos'un 6 puan gerisinde yer alıyor. Son olarak geçtiğimiz hafta sonu PAS Giannina'ya 2-1 mağlup olan Aris'te Milinkovic'in 102 günlük görev süresi sona erdi ve geçtiğimiz sezonun sonunda görevi bırakan Papadopoulos sezon sonuna kadar koltuğu devraldı.

Aris taraftarlarının içlerinde bulunduğu durumu daha zorlaştıran ise ezeli rakip PAOK'un bu sezon Olympiakos'un arkasında Şampiyonlar Ligi için oldukça avantajlı olması. Hollandalı teknik adam Huub Stevens'ın yönettiği diğer Selanik takımı ligde 2. sırada bulunuyor ve takipçisi Atromitos'un siyah-beyazlılarla arasındaki puan farkı 7.

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Aris Yine Değiştiriyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement