Arsenal Fırsatı Tepti: 1-1 - Son Dakika
Spor

Arsenal Fırsatı Tepti: 1-1

Arsenal Fırsatı Tepti: 1-1

Premier Lig'de lider Arsenal, Chelsea ve Man City gibi takımların puan kaybettiği haftada puan farkını açma şansını Everton karşısında kullanamadı.

08.12.2013 20:00

Premier Lig'de lider Arsenal, son haftaların formda takımı Everton'ı sahasında konuk etti. İlk yarıda golün çıkmadığı maçta gülen de olmadı.

Arsenal, rakiplerinin puan kaybettiği haftada puan farkını daha da açmak istedi. Bu hırsla çıktıkları ilk yarıda istedikleri golü bir türlü bulamadılar. Temponun eksik olmadığı ilk yarıda taraflar 0-0'lık eşitlik ile soyunma odasına gittiler.

Karşılaşmanın 22. dakikasında Mirallas, sağ çaprazdan kaleyi yokladı ancak gol sesi çıkmadı. Arsenal'de 41. dakikada Santi Cazorla şutu ile kaleyi yokladı ancak yine gol gelmedi. 42. dakikada kaleci Howard ile karşı karşıya kalan Giroud, golü atamadı.

2. YARIDA MÜTHİŞ TEMPO!

Taraflar, ikinci yarıda güzel bir tempo yakaladı. Karşılıklı geçen atakların ardından sessizliki Mesut Özil'in golü ile bozuldu. Sağdan gelen ortaya arkadaşları dokunamayınca Mesut, arka direkte topa vurdu ve takımını 1-0 öne geçirdi. Ancak Arsenal'in sevinci uzun sürmedi. 84. dakikada ceza alanının sağında topu alan Evertonlı Gerard Deulofeu, Gibbs'in önünü kapatmasına rağmen güzel bir vuruşla skoru 1-1 yaptı. Uzatma bölümlerinde ise Arsenal adına Giroud'un bir şutu direkte patladı.

Maç 1-1 sona erdi. Bu sonucun ardından Arsenal, 35 puanla liderliğini sürdürdü. Everton ise 28 puanla 5. sırada kendine yer buldu.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Arsenal Fırsatı Tepti: 1-1 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement