Balotelli, Milan'a Galibiyeti Getirdi: 1-0 - Son Dakika
Spor

Balotelli, Milan'a Galibiyeti Getirdi: 1-0

Balotelli, Milan\'a Galibiyeti Getirdi: 1-0

Seedorf yönetiminde üçüncü galibiyetini arayan Milan, Bologna karşısından Balotelli ile bulduğu tek golle galip ayrıldı.

15.02.2014 09:44

Takmın başına Seedorf'u getirdikten sonra yalnızca Napoli'ye kaybeden Milan, 24. hafta ilk maçında Bologna'ı ağırladı.

Ev sahibi ekip maça ataklarıyla başladı. 4. dakikada Montolivo ile rakip defansı zorlayan Milan, 13. dakikada ise Balotelli ile şutu buldu ancak gol gelmedi.

Konuk takım ise 22. dakikada Bianchi, 28. dakikada ise Natali ile gol aradı ancak Milan savunması yerinde hamlelerle tehlikeleri uzaklaştırdı.

Seedorf'un öğrencileri, ilk yarının sonlarına doğru Montolivo ile soyunma odasına önde gitmeye çalışsa da ilk 45 dakika golsüz sonuçlandı.

İlk yarıda olduğu gibi ikinci yarıda Milan'ın ataklarıyla başladı. 59. dakikda Taarabt, ev sahibi adına gole yaklaştı ancak başarılı olamadı.

Sonrasında etkisini arttıran Bologna ise 61. dakikada Christodoulopoulos, 63. dakikada ise Bianchi ile üst üste fırsatlar yakaladı fakat aradıkları gol yine gelmedi.

Milan ise 81. dakikada maçın etkili isimlerinden Montolivo ile gol atmaya çalıştı. Milan'ın bu çabaları sonuç verdi ve 86. dakikada golü atan Balotelli ev sahibi ekibi 1-0 öne geçirdi.

Maçı tek golle kazanan Milan puanını 32'ye çıkardı. Bologna ise 21 puanda kaldı.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Balotelli, Milan'a Galibiyeti Getirdi: 1-0 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement