Fenerbahçe Başantrenörü Iniguez'İN Açıklaması - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe Başantrenörü Iniguez'İN Açıklaması

Fenerbahçe Başantrenörü Iniguez\'İN Açıklaması

Fenerbahçe Başantrenörü Iniguez, "Biz, güçlü bir takımız ve her zaman kazanacağız" dedi.

01.03.2014 17:32  Güncelleme: 11:33

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde Mersin Büyükşehir Belediyesi'ni deplasmanda 66-62 yenen Fenerbahçe'nin başantrenörü Roberto Iniguez, "Biz, güçlü bir takımız ve her zaman kazanacağız" dedi.

Iniguez, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında, iyi mücadele ettiklerini belirterek, maçı kazandıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Sezon başından beri inişli çıkışlı dönem yaşadıklarını ifade eden Iniguez, "Bazen maç içerisinde 10 sayı önde oluyoruz. Sonra tekrar düşüyoruz. Ancak bu durumu düzeltmek için elimizden geleni yapacağız. Cappie Pondexter'in olmaması tabi ki takımımız için önemliydi. Ancak biz, güçlü bir takımız ve her zaman kazanacağız. Mersin Büyükşehir Belediyesi'ni de tebrik ediyorum. İyi bir efor sarf ederek farkı 3 sayıya kadar indirdi. Bu yüzden onları da tebrik diyorum"  diye konuştu.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Başantrenörü Ceyhun Yıldızoğlu ise Fenerbahçe'nin çok iyi hücum yapamadığını, buna rağmen savunmadan buldukları pozisyonlarla rakibi zorladıklarını belirtti.

Devamlı maçın içerisinde olduklarını ve bazı durumlarda başarı gösterdiklerini vurgulayan Yıldızoğlu, şunları kaydetti:

"Oyuncularım bu maçı kazanacaklarına inanarak iyi çalıştı. Aslında maçın içerisinde de bunu çok güzel gösterdiler ama Fenerbahçe'yi yenebilmek için sadece iyi hücum yapmak ya da maçın belirli bölümlerinde iyi oynamak yeterli olmuyor. 40 dakika boyunca doğru oynamak gerekiyor. Dolayısıyla biz bugün zaman zaman çok iyi mücadele ederek akıllıca oynadık. Oyunda kalamadığımız bölümler çok kolay sayılar yedik. Malesef bugün kazanabileceğimiz bir maçı mental hatalarımızdan dolayı kaybettik."

Mersin Büyükşehir Belediyesi takımının iyiye gittiğini, bu yönde de aşama kaydettiğini anlatan Yıldızoğlu, "Oyuncularımı bu gayretlerinden dolayı tebrik ediyorum ancak sezon sonuna kadar artık mental hatalardan bahsetmeyecek duruma gelmemiz gerekiyor. O zaman bizim için sezon iyi geçmiş sayılabilir" dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Fenerbahçe Başantrenörü Iniguez'İN Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement