Batuk: "Türk ve Genç Oyuncuların Çoğunlukta Olduğu Bir Takım Olduk" - Son Dakika
Spor

Batuk: "Türk ve Genç Oyuncuların Çoğunlukta Olduğu Bir Takım Olduk"

Batuk: "Türk ve Genç Oyuncuların Çoğunlukta Olduğu Bir Takım Olduk"

Anadolu Efes’in genç oyuncusu Birkan Batuk, Türk ve genç oyuncuların çoğunlukta olduğu, yabancı oyuncuların da Eurolegaue seviyesinde tecrübeli bir takım olduklarını söyledi.

28.09.2014 17:29

Anadolu Efes'in genç oyuncusu Birkan Batuk, Türk ve genç oyuncuların çoğunlukta olduğu, yabancı oyuncuların da Eurolegaue seviyesinde tecrübeli bir takım olduklarını söyledi.

Anadolu Efes medya günü etkinliğinde bir araya gelen Anadolu Efesli basketbolcular hem yeni sezon formalarının tanıtımını yaparken hem de basın mensuplarının sorularını yanıtladılar. Batuk, yeni sezonda başarılar elde etmek istediklerini belirterek, "Yeni bir takımız. Yeni koç, yeni arkadaşlar. Yeni hedeflerimiz var. En başında herkese sağlıklı, kazasız belasız bir sezon diliyorum. İnşallah kendi adımıza başarılı ve güzel bir sezon geçiririz. Tek temennimiz bu. Hem Cenk'in hem de benim sakatlıklarımız var. İnşallah biz de takıma geri dönüp adapte olduktan sonra daha iyi olacağımızı düşünüyorum. Hem enerjik gücümüz hem de forvet oyuncuları olarak dış tehlikelerimiz biraz daha artacak. Umarım şans bizimle olur ve her şey gönlümüzden geçtiği gibi olur" dedi.

"SAHADA İSİMLER DEĞİL OYUNCULAR OYNUYOR"

Anadolu Efes'in forvet pozisyonunda görev alan oyuncusu Batuk, sakatlığının bulunduğunu söyleyerek, "Arkadaşlarım çok iyi çalışıyorlar. Takımımız öncelikle oynayacağımız Türkiye Kupası'na daha sonra da lige ve Eurolegaue maçlarına hazırlanıyor. Takım arkadaşlarım iyi durumdalar. İnşallah oralardan da galibiyetle ayrılacaklardır. Yaklaşık olarak sakatlığımın geçmesine 4 ay daha var. İnşallah Ocak ayı gibi sahalara döneceğim. Ligde hem Galatasaray hem Beşiktaş iyi takımlar kurdular. Karşıyaka'da 2 sezondur üst üste iyi başarılar elde ediyor. Geçen sezon yarı final oynadılar. Bu sezon çeyrek finalde bizi elediler. Rakipler çok zorlu. Bu sene lig bence her zamankinden daha zorlu geçecek. Yabancı sınırlamasının genişlemesi ile birlikte takımlar 5 yabancı ile oynayabilecek. Bunun vermiş olduğu rahatlık ve özgüvende olacak. Bize her zaman öğretilen şey, sahada isimler değil oyuncular oynuyor. Yine öyle bir sezon olacak. Ortaya daha çok mücadele koyan, istekli olan, daha çok çalıştıklarını sahaya yansıtabilen takım şampiyonluk hedefine ulaşmış olacak. Türk ve genç oyuncuların çoğunlukta olduğu fakat yabancı oyuncuların Eurolegaue seviyesinde belirli bir tecrübeye ulaştığı ve gerçekten sorumluluk alabilecek isimlerin olduğu bir takım olduk. İnşallah bu kimyayı koçun bize gösterdiği şekilde uygulayıp, emeklerimizin karşılığını alırız. Yeni sezonda beyaz forma daha çok hoşuma gitti ama Anadolu Efes'in renkleri de mavi-beyaz olduğu için o da gayet güzel. Bu sezon özellikle Avrupa maçlarında taraftarlarımızın bizi gelip desteklemelerini istiyoruz. İnşallah hep beraber güzel galibiyetler alırız" diye konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Batuk: 'Türk ve Genç Oyuncuların Çoğunlukta Olduğu Bir Takım Olduk' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement