Belediye Parkında Antrenman! - Son Dakika
Spor

Belediye Parkında Antrenman!

Belediye Parkında Antrenman!

SPORX ÖZEL- Spor Toto 3.Lig 3.grupta mücadele veren ancak maddi sıkıntılarla mücadele eden 104 yıllık Anadolu Üsküdar Kulübü antrenmanlarını parkta yapıyor.

13.04.2012 14:15

SPORX ÖZEL- Spor Toto 3. Lig 3. grupta mücadele veren ancak maddi sıkıntılarla mücadele eden 104 yıllık Anadolu Üsküdar Kulübü antrenmanlarını parkta yapıyor. Anadolu Üsküdar 1908 Spor Kulübü antrenman sahası olmadığı için bu günlerde çalışmalarını Üsküdar meydanda bulunan belediye parkında gerçekleştiriyor. Spor Toto 3. Lig 3. grupta 6. sırada bulunan ve 2. Lig'e çıkmak için mücadele eden futbol kulübü zor günler geçiriyor.

DEREAĞZI DOLU DİYE SOLUĞU PARKTA ALDILAR

Teknik Direktör Ahmet Ertem ve öğrencileri, Fenerbahçe'nin kendilerine tahsis ettiği Dereağzı tesislerinde antrenman yapıyor ancak alt yapı antrenmanları çakışınca soluğu Üsküdar Belediye'sinin parkında aldı. Kendilerine ait bir antrenman sahaları olmayan futbol takımının hali içler acısı.

BAŞKAN KONUŞMAK İSTEMEDİ

Konuyla ilgili kendisine ulaştığımız Anadolu Üsküdar 1908 Kulüp Başkanı Ahmet Ertem, futbolcuların parkta çalışması ile ilgili olarak, Üsküdar Belediyesi ile gerginlik yaşanmaması için konuyla ilgili konuşmak istemedi.

2. LİGE ÇIKMAK İÇİN MÜCADELE EDİYORLAR

Spor Toto 3. Lig 3. grupta bugüne kadar oynadıkları 32 karşılaşmada 13 galibiyet, 9 beraberlik alan Anadalu Üsküdar Kulübünün 10'da yenilgisi bulunuyor. Bu istatistikle grupta 6. sırada yer alan takım 3. sıradaki Sancaktepe Belediyespor ile arasındak puan farkı ise sadece 3 puan. Ligin bitmesi 4 hafta kala 2. lig için play-off oynama ihtimalleri ise çok yüksek.

TÜRKİYE'NİN EN ESKİ KULÜPLERİNDEN

Maçlarını Beylerbeyi Stadı'nda oynayan kulüp 1908 yılında kurulmuş ve Türkiye'nin eski küluplerinden bir tanesi. O yıllırdan günümüze kadar ayakta kalmayı başaran Anadolu Üsküdar 1908 Spor Kulübü, Güreş, atletizm, atıcılık başta olmak üzere çeşitli dallarda önemli başarılar da kazanmış. Kuruluş renkleri yeşil-sarı olan ilk adıyla Anadolu, İstanbul Ligi'nde uzun yıllar yer almış daha sonra adını Anadolu Üsküdar 1908, renklerini ise yeşil-beyaz olarak değiştirmiştir.

Özel Haber- Yakup Çınar

Kaynak: Sporx.com

Son Dakika Spor Belediye Parkında Antrenman! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement