Berger: Alonso Mclaren ile Şampiyon Olacak - Son Dakika
Spor

Berger: Alonso Mclaren ile Şampiyon Olacak

Berger: Alonso Mclaren ile Şampiyon Olacak

Gerhard Berger, McLaren-Honda ekibinin ortaklıklarının başladığı ilk test seanslarında yaşadıkları tüm sıkıntılara rağmen kısa sürede toparlanacağını ve Fernando Alonso ile başarılı olacağını söyledi.

03.03.2015 13:49

McLaren-Honda’nın başarılı ilk döneminde takımda olan ve takımı iyi tanıyan Berger, yeni ortaklığın da başarılı olacağından emin.

Alonso’nun yeni takımında başarılı olup olamayacağının sorulması üzerine Berger “Evet, o komple bir sürücü. O, daha fazla şampiyonluk kazanmalı çünkü o büyük bir şampiyon. O, sürüşü ve öldürücü iç güdüsü ile 2 şampiyonluktan daha fazlasını kazanabilecek durumda. Fernando çok deneyimli bir sürücü. O, kazayla iyi bir şekilde baş edecektir ve onda bir etkisinin olmasını beklemiyorum. Tekrar yarışmaya hazır olacak.” dedi.

Testlerin iyi geçmemesinin önemli olmadığını kaydeden Berger "Testlerin iyi geçmemesi ya da ilk yarışların iyi geçmemesi önemli değil. Bu normal. Honda ilk günden rekabetçi olsaydı o zaman şaşırtıcı olurdu. Alonso McLaren ile anlaştığında, öğrenme döneminin olacağını biliyordu. Bu öğrenme sürecinin bir parçası olacağından eminim. Bu tamamlandığında o öğrenme sürecinin tüm meyvelerini almak isteyecektir. Alonso’nun belli alanlarda çok aşırı yeteneği var. Sadece sürüş yetenekleri açısından değil, yönettiği politikada da yetenekli.” dedi.

Benzer haberler için TRF1.net

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Berger: Alonso Mclaren ile Şampiyon Olacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement