Beşiktaş'ta Almeida Şoku - Son Dakika
Spor

Beşiktaş'ta Almeida Şoku

Beşiktaş\'ta Almeida Şoku

Beşiktaş'ın Portekizli golcüsü Almeida'dan yine kötü bir haber geldi.

01.02.2013 21:03  Güncelleme: 22:45

Karabükspor maçıyla ilk 11'deki yerini alan Beşiktaş'ın Portekizli golcüsü Hugo Almeida, mücadelenin 15. dakikasında sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kaldı.

Beşiktaş'ın Karabükspor ile yaptığı maçla beraber 11'deki yerine kavuşan Almeida, yine sakatlandı. Sağ arka uyluk kemiğindeki sakatlığı nükseden Portekizli golcü, 15. dakika oynayabildikten sonra yerini Sinan Kurumuş'a bırakmak zorunda kaldı.

Daha önce sağ arka uyluk adelesinde ileri derecede zorlanma tespit edilen Almeida'nın yine aynı bölgede sorun yaşadığı öğrenildi. Portekizli'nin yapılan ilk kontrollerinin ardından 1,5 ay sahalardan uzak kalacağı belirtildi.

SİNAN: OYUNA GİRMEYİ BEKLEMİYORDUM

Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş'ın sahasında Karabükspor ile 2-2 berabere kaldığı maçtan sonra Beşiktaş'ın genç oyuncusu Sinan Kurumuş değerlendirmelerde bulundu.

Sinan açıklamasında, "Beklemiyodum oyuna girmeyi. Maç içinde ısıttım kendimi, oyuna adepte olmam biraz sürdü. 2-0 öndeyken maç bitmiş havasındaydı, sonra 2-2 oldu. Benim pozisyonlarım var tabi atmak isterdim ilk maçımda, taraftarın önünde ama olmadı. Herkes galibiyet golünü atmak ister ama atamadım. İnşallah Elazığspor maçında galip geliriz, ben de gol atarım." dedi. 

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Beşiktaş'ta Almeida Şoku - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement