Bursaspor Basser ile Prensipte Anlaştı - Son Dakika
Spor

Bursaspor Basser ile Prensipte Anlaştı

Bursaspor Basser ile Prensipte Anlaştı

Bursaspor'un sağ kanat oyuncusu Basser ile prensipte anlaşmaya vardığı, Fransız takımı Lyon başta olmak üzere bir çok kulübün talip olduğu Faslı oyuncunun hafta içinde Bursa'ya geleceği bildirildi.

29.08.2011 12:52

Bursaspor'un sağ kanat oyuncusu Basser ile prensipte anlaşmaya vardığı, Fransız takımı Lyon başta olmak üzere bir çok kulübün talip olduğu Faslı oyuncunun hafta içinde Bursa'ya geleceği bildirildi.

Yeşil beyazlı kulüp, Fransız ekibi Nancy'in Faslı oyuncusu Basser ile prensip anlaşmasına vardı. Uzun süredir tecrübeli futbolcu ve kulübüyle temaslarını sürdüren Bursaspor'un sözleşme imzalayacak aşamaya geldiği öğrenildi. Basser'in Bursaspor'u tercihinde Alfred N'Diaye'nin olumlu görüş bildirmesinin etkili olduğu ifade edildi.

KOLAR TEMASI SÜRÜYOR

Bursaspor'un talip olduğu diğer bir isim olan Daniel Kolar ile görüşmelerin sürdüğü, 26 yaşındaki ofansif orta saha oyuncusunu ikna etmeye çalışan yeşil beyazlı yönetimin Viktoria Plazen yönetimiyle masaya oturacağı bildirildi.

SESTAK'DA GÜNDEMDE

Bursaspor'un Ankaragücü'nden renklerine katmak için uğraş verdiği Stanislav Sestak için görüşmelerin sürdüğü öğrenildi. Beşiktaş ve Trabzonspor'un da talip olduğu tecrübeli futbolcu için temaslarını sürdüren yeşil beyazlıların öteki 2 takıma göre bir adım önde olduğu bildirildi. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın da transfer için devreye girdiği öğrenildi.

EDİNHO İDDİASI

Fransız medyası da Malaga'nın Portekizli golcüsü Edinho ile Bursaspor'un ilgilendiğini öne sürdü. Gazeteler, Malaga'nın Gine asıllı Portekizli golcüsü Edinho ile Odense, Grenada, Levski Sofya, Bursaspor ve Levante'nin ilgilendiğini yazdı. 29 yaşındaki 1, 82'lik futbolcunun bonservis değerinin 1 milyon euro olduğu, ancak Edinho'nun geçen sezon 7 maçta hiç gol atamadığı belirtildi.

MERVan YENİDEN GÜNDEMDE

GAIS Göteborg takımında forma giyen 21 yaşındaki Mervan Çelik ise Volkan Şen'in satılmasının ardından yeniden Bursaspor'un gündemine geldi. Mervan Çelik'in her iki kanatta da forma giyme özelliğine olduğu, İsveç U-19 ve ümit milli takımlarında olmak üzere toplam 8 kez İsveç milli takım formasını giydiği ve 4 kez ağları havalandırdığı bildirildi. Genç oyuncu, dün GAIS'in Mjallby'i 3-0 yendiği maçta ise 2 kez ağları havalandırarak yine dikkatleri üzerine çekti. Mervan'ın bonservis bedelinin 500 bin avro olduğu belirtildi. - Bursa

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Bursaspor Basser ile Prensipte Anlaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement