Bursaspor - Medical Park Antalyaspor Maçından Notlar - Son Dakika
Spor

Bursaspor - Medical Park Antalyaspor Maçından Notlar

Bursaspor - Medical Park Antalyaspor Maçından Notlar

Bursaspor ile Medical Park Antalyaspor arasında oynanan Spor Toto Süper Lig 20. hafta müsabakasında yeşil-beyazlı taraftarlar yoğun ilgi gösterdi.

09.02.2014 19:08

Bursaspor ile Medical Park Antalyaspor arasında oynanan Spor Toto Süper Lig 20. hafta müsabakasında yeşil-beyazlı taraftarlar yoğun ilgi gösterdi. Ayrıca Bursaspor'un devre arasında takıma kattığı ve şampiyon kadroda da yer alan Volkan Şen ile Sercan Yıldırım 2,5 yıl aradan sonra tekrar Atatürk Stadı'nda bir maça çıkıyor.

Bursaspor, Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında sahasında Medical Park Antalyaspor'u konuk ediyor. Son dönemlerde sahasında etkili futbol ortaya koyan yeşil-beyazlılar, Akdeniz ekibi karşısında galip gelerek, bu durumu devam ettirmek istiyor. Ligin ilk yarısında Antalya'da oynanan karşılaşma yeşil-beyazlıların 2-1 üstünlüğü ile tamamlanmıştı.

ŞAMİL CEZALI

Bursaspor'da geçtiğimiz hafta oynanan Galatasaray maçında sarı kart görerek cezalı durumuna düşen Şamil Cinaz dışında eksik bulunmuyor. Teknik direktör Christoph Daum, Şamil'in yerine bu zorlu müsabakada yeni transferlerden Bekir Yılmaz'a şans tanıdı. Ayrıca Daum, kart cezası sona eren Ferhat Kiraz ile birlikte Sivasspor maçında dinlendirdiği Civelli, Taiwo, Kazım'a ilk 11'de şans verdi. Öte yandan kupa maçının yıldızı Renato Caja yabancı kontenjanına takıldı. Yetenekli futbolcu karşılaşmayı tribünden takip ediyor.

SERCAN YILDIRIM VE VOLKAN ŞEN TARAFTARLA BULUŞTU

Bursaspor'un devre arasında renklerine kattığı ve şampiyon kadroda da yer alan Volkan Şen ile Sercan Yıldırım 2,5 yıl aradan sonra Atatürk Stadı'nda tekrar taraftarlar buluştu. Karşılaşma öncesi yeşil-beyazlı taraftarlar her iki futbolcuya da tezahüratlar eşliğinde sevgi gösterisinde bulundu. İki futbolcu da yedekler arasında yer alırken, maçın ilerleyen bölümlerinde Teknik Direktör Daum'un şans vermesini bekleyecek. Ayrıca Gökçek Vederson'da Antalyaspor forması ile eski takımına karşı mücadele edecek.

TARAFTARLARDAN TAM DESTEK

Bursaspor taraftarları Antalyaspor maçına yoğun ilgi gösteriyor. Karşılaşmanın başlamasına saatler kala stadyumu dolduran taraftarlar takımlarına müthiş destek veriyor. Ayrıca karşılaşma öncesi tek tek futbolcuları tribünlere çağıran taraftarlar, yumruk şov yaptırdı.

BÜYÜK BURSASPOR TARAFTARI KÜFÜR ETME ETTİRME

Bursasporlu futbolcular karşılaşma öncesi sahaya 'Büyük Bursaspor taraftarı küfür etme ettirme' pankartı ile çıktı. Rakip Antalyaspor ise, 'Trafik güvenliği platformu, trafik seninle güvende' yazılı pankart ile oyun alanına geldi. Ayrıca Bursaspor müsabakada efsane çubuklu forması beyaz şort ve tozluğu ile konuk ekip Antalyaspor ise kırmızı forması, şortu ve tozluğu ile mücadele edecek.

İLK 11'LER

Her iki takımda zorlu mücadeleye şu ilk 11'ler ile çıkacaklar:

"Bursaspor: Sebastien Frey, Şener Özbayraklı, Serdar Aziz, Renato Civelli, Taye Taiwo, Bekir Yılmaz, Fernando Belluschi, Colin Kazım, Ferhat Kiraz, Jose Fernandao, Stanislav Sestak."

"MP Antalyaspor: Hakan Arıkan, Emre Güngör, Gökçek Vederson, Serkan Balcı, Emrah Başsan, Köksal Yedek, Giray Kaçar, Murat Duruer, Lamine Diarra, Eyong Enoh, Ignacio İnsa." - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Bursaspor - Medical Park Antalyaspor Maçından Notlar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement