Bursaspor Öğrencilerle Bir Arada - Son Dakika
Spor

Bursaspor Öğrencilerle Bir Arada

Bursaspor Öğrencilerle Bir Arada

Bursaspor teknik direktörü, yardımcı antrenörü, eski kaptanı, basın sözcüsü ve sekreteri, öğrencilerle bir araya geldi.

27.03.2013 11:40  Güncelleme: 11:58

– BURASPOR teknik direktörü Hikmet Karaman, yardımcı antrenör Ersel Uzgur, eski kaptan Sedat Özde, Basın Sözcüsü Selçuk Eren ve Genel Sekreter İlhan Uslu, Tophane Teknik Lise ve Endüstri Meslek Lisesi öğrencileriyle bir araya geldi.

KARAMAN ÇEKİM YAPTI

Hikmet Karaman, Bursaspor Taraftarlar Derneği'nin düzenlediği organizasyonda panel öncesi öğrencilerin coşkusunu cep telefonuna çekti. Öğrenci ve öğretmenlere imza dağıtan Hikmet Karaman, daha sonra Sporda Etik ve Fair-play Ruhu konulu panelde konuşma yaptı.

"BURSASPOR'UN ÖNÜNDE KİMSE DURAMAZ"

Hikmet Karaman, öğrencilerin coşkusunun üst düzeyde olduğunu söylerken şöyle konuştu:

"Sizlerin bu coşku ve sevgisi olduğu sürece Bursaspor'un önünde kimse duramaz. Bütün başarılar eğitimden geçiyor. Bursaspor'u bir şampiyonluk kesmez. Defalarca şampiyonluklar yaşayacak takımı yapmanın ayak seslerini duyuyorum. Çalışmalarımızı da bu yönde sürdürüyoruz. İlk hedefimiz Avrupa Kupaları'na katılmak. Bakın 17 yaş grubumuz Avrupa Şampiyonu oldu. 2 sene sonra bu çocuklar Avrupa'nın en üst kademesinde şampiyon olabilecek kapasiteye gelecekler. Bunun ürünlerini de gelecek yıllarda alacağız."

Öğrenciler, bu arada, "Şampiyon yap bizi, cehennemde yak bizi" diye tezahüratta bulundular.

USLU: "ÖNEMLİ OLAN KENDİ ŞEHRİNİN TAKIMINI TUTMAK"

İlhan Uslu ise konuşmasında gençlerin daha fazla Bursaspor sevgisiyle yaşamasını istediklerini belirtirken şöyle dedi:

"Sizleri görünce geleceğimizin çok iyi olduğunu görüyorum. Hiçbir takım bizim karşımızda duramaz. Alt yapılarımız çok kuvvetli geliyor. A takıma bu isimlerden 3-4 futbolcuyu adapte edebilirsek gençlerin neler yapabileceğini tüm dünyaya göstereceğiz. Bursaspor aşkı hiçbir zaman için kalbinizden gitmemeli. Ana baba olduğunuzda da çocuklarınıza bunu aşılayın. Önemli olan İstanbul semt takımlarını tutmak değil kendi şehrinin takımını tutmak."

FOTOĞRAF - Bursa

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Bursaspor Öğrencilerle Bir Arada - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement