Canlı yayında eşi ile olan konuşmasını anlatan Valencia, herkesin ağzını açık bıraktı - Son Dakika
Spor

Canlı yayında eşi ile olan konuşmasını anlatan Valencia, herkesin ağzını açık bıraktı

Fenerbahçe'nin Kasımpaşa'yı 5-1 yendiği maçta 4 gol atan Enner Valencia karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu. Ekvadorlu golcü, "Kariyerimde ilk defa 4 gol attım. İşin komik yanı, maçtan bir gün önce eşimle ve çocuklarımla hiç 4 gol atamadığımı konuştum." dedi. Futbolseverleri oldukça şaşırtan bu denk geliş sonrası Valencia'nın anlattıkları sosyal medyada gündem oldu.

29.01.2023 22:09  Güncelleme: 08:23

Kasımpaşa'yı 5 golle geçen Fenerbahçe'de 4 kez fileleri havalandıran Enner Valencia performansıyla parmak ısırttı. Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Ekvadorlu golcü eşi ve çocuklarıyla yaptığı ilginç bir diyaloğu anlattı.

"HİÇ 4 GOL ATAMADIĞIMI KONUŞTUK"

Enner Valencia yaptığı açıklamada, "Kariyerimde ilk defa 4 gol attım. İşin komik yanı, maçtan bir gün önce eşimle ve çocuklarımla hiç 4 gol atamadığımı konuştum. Eve gider gitmez 5 gol atmak için eşime söyleyeceğim bir maçta 5 gol atamadığımı." ifadelerini kullandı. Bu denk geliş futbolseverleri oldukça şaşırtırken, Valencia'nın sözleri kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.

"HER MAÇTAN 3 PUAN ALMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ"

Süper Lig'de 19 gole ulaşan Valencia ayrıca, "Galibiyet için mutluyum. Her maçtan 3 puanla ayrılmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz" dedi.

Canlı yayında eşi ile olan konuşmasını anlatan Valencia, herkesin ağzını açık bıraktı

Son Dakika Spor Canlı yayında eşi ile olan konuşmasını anlatan Valencia, herkesin ağzını açık bıraktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement