Çılgın Maç Liverpool'un - Son Dakika
Spor

Çılgın Maç Liverpool'un

Çılgın Maç Liverpool\'un

İngiltere Premier Lig’de günün son maçında Liverpool, deplasmanda karşılaştığı ve toplamda sekiz golün atıldığı karşılaşmada Stoke City’i 5-3 mağlup etti.

13.01.2014 01:36

City kazanmasını bildi

İngiltere Premier Lig'de günün son maçında gol düellosu yaşandı. Bu sene gösterdiği performansla şampiyonluk adaylarından olan Liverpool, deplasmanda karşılaştığı Stoke City'i 5-3 mağlup etti. Maçın hemen başında Ryan Shawcross'un kendi kalesine attığı golle öne geçen Liverpool, sezonun en flaş isimlerinden olan Luis Suarez ile farkı ikiye çıkarmayı başardı. İlk yarının son 5 dakikasına ise iki gol birden sığdı. Ev sahibi, önce eski Liverpool'lu Peter Crouch ile farkı bire indirmeyi başardı, 45'de ise yine eski Liverpool'lu olan Charlie Adam ile beraberliği yakaladı.

İkinci yarıda 4 gol

Karşılaşmanın ikinci 45 dakikasına ise tam dört gol sığdı. 51. dakikada kaptan Gerrard penaltıdan attığı golle takımını öne geçirirken, Uruguaylı süper yıldız Suarez 71'de farkı ikiye çıkarmayı başardı. Ev sahibi 85. dakikada Walters ile umutlansa da Daniel Sturridge karşılaşmanın fişini çeken golü kaydetti ve mücadele Liverpool'un 5-3'lük üstünlüğü ile tamamlandı.

Bu skor sonucunda Liverpool ligdeki puanını 42'ye yükseltirken, lider Manchester City ile puan farkını korudu. Premier Lig'de gelecek hafta Liverpool kendi sahasında Aston Villa'yı konuk edecekken, Stoke City ise deplasmanda Crystal Palace ile karşılaşacak.

Stoke City-Liverpool karşılaşmasının detayları için tıklayın

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Çılgın Maç Liverpool'un - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement