De Canio Gitti, Maran Döndü - Son Dakika
Spor

De Canio Gitti, Maran Döndü

De Canio Gitti, Maran Döndü

İtalya Serie A’da sezonun en başarısız takımlarından Catania’da Luigi De Canio’nun görevine son verilirken sezon başında takımla birlikte olan Rolando Maran görevine geri döndü.

16.01.2014 20:31

Bir sezon içinde kovulan teknik adamların aynı sezon içinde aynı takıma geri dönüşüne en çok imkan veren Avrupa ligi konumundaki Serie A'da bu modanın son örneği Catania oldu.

Ligde çıktığı 19 maçta sadece 3 galibiyet alabilen ve 13 puanla ligin son sırasında yer alan Catania'nın resmi internet sitesinde yapılan açıklamada görev değişikliği şu cümlelerle açıklandı:

"Catania olarak açıklıyoruz ki A takımın teknik direktörlük görevini geçtiğimiz sezon ve bu sezonun ilk 8 maçında teknik patronumuz olan Rolando Maran'a bir kez daha emanet ediyoruz."

Rolando Maran'ın yardımcılığını yine Christian Maraner'in yapacağı açıklanırken Maran'ın bugün öğlen saatlerinde takımla birlikte ilk antrenmana çıkacağı belirtildi.

Ligin ilk 8 maçında sadece 5 puan alan Catania'da Maran'ın gönderilmesinden sonra görev almaya başlayan Luigi de Canio, 11 haftada 8 puana imza atmıştı.

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor De Canio Gitti, Maran Döndü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement