Derbinin Kazananı Cardiff: 1-0 - Son Dakika
Spor

Derbinin Kazananı Cardiff: 1-0

Derbinin Kazananı Cardiff: 1-0

İki Galler temsilcisinin karşı karşıya geldiği maçı kazanan taraf Swansea'yi 1-0 geçen Cardiff oldu.

03.11.2013 20:14

Premier Lig'in 10'uncu haftasında Swansea City'yi konuk eden Cardiff City, rakibini tek golle geçti. Ev sahibine galibiyeti getiren golü maçın ikinci devresinde eski bir Swanseali Steven Caulker kaydetti. Swansea kalecisi Michel Vorm, son dakikalarda kırmızı kart gördü.

Maça Swansea etkili başladı. Michu'nun beşinci dakikadaki şutu çerçeveyi bulmadı. Sekizinci dakikada ise isabet kaydedemeyen isim Nathan Dyer oldu. Kaleci Marshall, 11'de Michu'ya gol izni vermedi. 15'ten sonra ise oyuna denge geldi.

Don Cowie'nin 19'daki şutu auta gitti. 44'te de Peter Odemwingie kaleyi bulamayınca maçın ilk devresi golsüz sona erdi: 0-0.

İkinci devreye ev sahibi daha hızlı başladı. Peter Whittingham'ın 51'deki şutu farklı şekilde dışarı çıktı. 62'de ise Craig Bellamy'nin kullandığı köşe vuruşuna kafayı vuran Steven Caulker, topu ağlarla buluşturmayı başardı: 1-0.

Karşılaşmanın geri kalan bölümünde Swansea daha fazla hücumu düşünen taraf oldu ama konuk ekip pozisyon bulamayınca sahadan puansız ayrıldı: 1-0.

Cardiff, bu galibiyetle puanını 12'ye çıkardı. Swansea ise haftayı 11 puanda tamamladı.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Derbinin Kazananı Cardiff: 1-0 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement