Diarra Medical Park Antalyaspor ile Ön Protokol İmzaladı - Son Dakika
Spor

Diarra Medical Park Antalyaspor ile Ön Protokol İmzaladı

Diarra Medical Park Antalyaspor ile Ön Protokol İmzaladı

Medical Park Antalyaspor, Sırbistan'ın Partizan takımından 28 yaşındaki Senegalli santrafor Lamine Diarra, bir yıl opsiyonlu 3 yıllık ön protokol imzaladı.

25.05.2012 15:12

Medical Park Antalyaspor, Sırbistan'ın Partizan takımından 28 yaşındaki Senegalli santrafor Lamine Diarra, bir yıl opsiyonlu 3 yıllık ön protokol imzaladı. Sırp Ligi'nde lakabı, 'Kara Yılan' olan Diarra Antalyaspor'a gol atmak için geldiğini söyledi.

Hasan Subaşı Tesisleri'nde Medical Park Antalyaspor başkanı Hasan Akıncıoğlu ve Lamine Diarra'nın katılımıyla protokol imza töreni düzenlendi. Törende konuşan Medical Park Antalyaspor Başkanı Hasan Akıncıoğlu, kırmızı-beyazlı kulübün bugün 6. transferini gerçekleştirdiğini söyledi.

Akıncıoğlu, 28 yaşındaki Lamine Diarra ile ilgili şu bilgileri verdi:

"Sırbistan'ın Partizan takımında 4 sezon forma giyen Senegalli Dirara ile 2+1 opsiyonlu sözleşme imzalayacağız. Diarra'nın ismi daha önce Türk takımları ile gündeme gelmiştir. 28 yaşında santrafor oynuyor. Sırp Lig'ine geldiğinde kendini ispat edecek bir performans gösterdi. Sırbistan liginde kendisine 'Kara Yılan' lakabını takmışlar. Çok etkili bir oyuncu. 4 sezonda 100 gole imza atmıştır. Medical Park Antalyaspor'un gol yollarına büyük katkı sağlayacağını düşünüyoruz. Kedisine başarılar diliyorum" dedi.

Kendisini 3 yıllığına kırmızı-beyazlı renklere bağlayan ön protokole imza atan Diarra, "Antalyaspor'a geldiğim için çok mutluyum. Takımıma katkı vermek istiyorum. Partizan'da nasıl oynadıysam Antalyaspor'da da öyle oynayacağım. İnşallah Antalyaspor benle birlikte daha iyi takım olacak" diye konuştu.

Antalyaspor'u ve Türk ligini yakından bildiğini kaydeden Diarra, "Türk ligi çok güçlü bir lig. Kaliteli takımlar var. Benim içinde iyi bir sezon olur. Başka kulüplerden de teklifler vardı. Ben, hiç düşünmeden Antalyaspor'un teklifini kabul ettim. Buraya gelmemde şehrin yanı sıra kulübün de etkisi büyük oldu. Bunun yanında Medical Park Antalyaspor'un Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, futbolculuk döneminden çok iyi biliyordum. Beşiktaş'ın Türk milli takımının yıldızı oyuncusuydu. Özdilek beni isteyince düşünmeden geldim" ifadelerine yer verdi.

Kırmızı-beyazlı takımda 26 numaralı formayı giyecek olan Diarra, "Ben golcüyüm. Antalyaspor'a da gol atmak için geldim" dedi.

Konuşmaların ardından Diarra, kendisini kırmızı-beyazlı renklere bağlayan imzayı attı. Daha sonra Başkan Akıncıoğlu, Diarra, menajerleri Kurtagic Evdin ve Erdem Alataş gazetecilere poz verdi.

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Diarra Medical Park Antalyaspor ile Ön Protokol İmzaladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement