Ne Fener ne Beşiktaş! Suudi Arabistan takımı Jose Mourinho'yu bitiriyor - Son Dakika
Spor

Ne Fener ne Beşiktaş! Suudi Arabistan takımı Jose Mourinho'yu bitiriyor

Fenerbahçe ve Beşiktaş, yeni sezon için deneyimli teknik direktör Jose Mourinho ile görüşmeler yapıyor. Ancak Portekiz basınında çıkan haberlere göre, Suudi Arabistan ekibi Al-Ittihad'ın da Mourinho ile ilgilendiği belirtiliyor.

21.05.2024 11:04  Güncelleme: 11:17

Yeni sezon çalışmalarına şimdiden başlayan Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın, deneyimli teknik direktör Jose Mourinho ile yakından ilgilendiği ve görüşmeler gerçekleştidiği biliniyor.

FENERBAHÇE VE BEŞİKTAŞ İLE GÖRÜŞTÜ

Geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe başkan adayı Aziz Yıldırım'ın bizzat görüştüğünü açıklamasının ardından Beşiktaş cephesi de Jose Mourinho ile temasa geçmişti. Süper Lig'e geleceği konuşulan deneyimli teknik adam hakkında yeni bir iddia daha ortaya atıldı.

AL-ITTIHAD DEVREYE GİRDİ

Portekiz basınında çıkan haberlere göre, deneyimli hocayla ilgilenen Fenerbahçe ve Beşiktaş'a rakip çıktığı belirtildi. Haberde Jose Mourinho ile Al-Ittihad'ın da ilgilendiği öne sürüldü. Suudi Arabistan ekibinde yönetiminin çoğunluğunun 61 yaşındaki hocaya onay verdiği ve bu yönde ciddi çalışmalara başladığı öğrenildi.

Alper Kızıltepe
Alper Kızıltepe
Sondakika.com - Spor

Son Dakika Spor Ne Fener ne Beşiktaş! Suudi Arabistan takımı Jose Mourinho'yu bitiriyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Ender Kervancıoğlu: Ben morinhonun sportif olarak yine başarısız olcağını düşünüyorum. Türkiyeye gelirse 10 milyon eurodan 3 yıllık sözleşme yapar. 1 yıl çalışır. Şampiyon olamaz. Kalan 20 milyon euroyu tazminat olarak alır gider. Pazarlık yapmaz, istifa bilmez. Roma chelsea real madrid tottenham hepsinin iliğini kuruttu. Bir de saha kenarında çok kırmızı kart görür. 1 0 Yanıtla

Advertisement