Doğanspor'da 6. İlgezdi Dönemi - Son Dakika
Spor

Doğanspor'da 6. İlgezdi Dönemi

Doğanspor\'da 6. İlgezdi Dönemi

İnegöl'ün köklü kulüplerinden birisi olan 2. Amatör Küme ekibi Doğanspor'un genel kurulunda Cemalettin İlgezdi, kulüp başkanlığı görevine getirildi.

26.05.2014 11:45  Güncelleme: 11:50

İnegöl'ün en köklü kulüplerinden birisi olan 2. Amatör Küme ekibi Doğanspor'un genel kurulunda Cemalettin İlgezdi, altıncı kez kulüp başkanlığı görevine getirildi.

Divan başkanlığını İbrahim Dinç'in yaptığı genel kurula kulübe kayıtlı 122 üyeden 71'i katıldı. Yönetim ve denetleme kurulu raporları okunup ibra edildi. Ardından seçimlere geçilirken, Cemalettin İlgezdi ve Mustafa Atar'ın listeleri yarıştı. Açık oylama ile yapılan seçimlerde kullanılan oyların 21'ini alan İlgezdi altıncı kez kulüp başkanlığına seçilirken, Mustafa Atar'ın listesi 6 oy alabildi. İlgezdi başkanlığındaki yeni yönetim kurulu Namık Eltutan, Nedim Balcıoğlu, Hüseyin Kurt, Ali İlgezdi, Erdal Türkmen, Mehmet Pakoğlu, Abdullah Pakoğlu, Bekir Çağlar, Serhat Güldüren ve Yılmaz Akıncı, denetleme kurulu ise Fehmi Fergane, Osman Erdağ ve Seçkin Daş'tan oluştu.

Başkan Cemalettin İlgezdi, "10 senedir başkanlığını yapmaktan gurur duyduğum Doğanspor'u İnegöl'ün en güzel kulüplerinden birisi haline getirdik. Bu sene yeni yaptığımız teraslı lokalimizle tesislerimize yeni bir yer daha ilave ettik. Ayrıca, burada kendisine teşekkür borçlu olduğumuz Belediye Başkanımız Alinur Aktaş kardeşimizin desteği ile çok güzel bir idman sahası yaparak tesislerimizi özenilecek bir duruma getirdik. Benim en büyük üzüntüm, İnegöl'de sorduğun zaman üç sporseverden biri mutlaka Doğansporlu; ama şu anda burada bulunan arkadaşlarımızın haricinde böyle güzide bir kulübe sahip çıkılmamıştır" dedi. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Doğanspor'da 6. İlgezdi Dönemi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement