Doka ve Galatasaray Açıklaması! - Son Dakika
Spor

Doka ve Galatasaray Açıklaması!

Doka ve Galatasaray Açıklaması!

HABER.Fatih ŞAMLIOĞLU fatihs@sporx.com Transfer sezonunun resmi olarak başlamasına sayılı saatler kala birbirinden farklı iddialar gündeme gelmeye devam ediyor! Ara transfer döneminde kadrosuna maksimum 2 oyuncu katacak olan ve bu 2 transfer için de yerli pazara yönelen Galatasaray'ın, İstanbul Büyükşehir Belediyespor'da forma giyen Doka'ya teklif götüreği ve Brezilya futbolcunun da yüksek ihtimalle sezonun ikinci yarısının kalan haftalarında sarı-kırmızılı forma ile mücadele edeceği haberi spor kamuoyuna bomba gibi düşmüştü.

04.01.2012 10:35

HABER: Fatih ŞAMLIOĞLU

fatihs@sporx.com

Transfer sezonunun resmi olarak başlamasına sayılı saatler kala birbirinden farklı iddialar gündeme gelmeye devam ediyor!

Ara transfer döneminde kadrosuna maksimum 2 oyuncu katacak olan ve bu 2 transfer için de yerli pazara yönelen Galatasaray'ın, İstanbul Büyükşehir Belediyespor'da forma giyen Doka'ya teklif götüreği ve Brezilya futbolcunun da yüksek ihtimalle sezonun ikinci yarısının kalan haftalarında sarı-kırmızılı forma ile mücadele edeceği haberi spor kamuoyuna bomba gibi düşmüştü.

Yaşanan gelişmeleri Sporx.com'dan Fatih Şamlıoğlu'na değerlendiren İstanbul Büyükşehir Belediyespor Futbol Şube Sorumlusu Kamil Dizar, Doka'nın transfer süreci hakkında açıklamalarda bulundu.

TEKLİF GELSE DE KABUL ETMEYECEĞİZ

Galatasaray'dan Doka için şu ana kadar resmi bir teklif almadıklarını ancak alabileceklerini belirten Dizar, "Doka bizim güvendiğimiz oyuncularımızdan biri... Kapasitesi oldukça yüksek ve böyle bir oyuncunun transfer söylentilerine adının karışması oldukça normal. Ancak şu ana kadar Galatasaray'dan bize ulaşan bir teklif yok. Ancak Galatasaray'dan bir teklif gelse de biz bu teklifi kabul etmeyeceğiz. Bunu herkesin bilmesini istiyorum" dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un hedefleri olan bir takım olduğunu ifade eden Dizar, "Bu sezon play-off hedefimiz var ve biz de kadromuzu korumak hatta bir kaç takviye yapmak istiyoruz. Doka'nın bu sezon takımdan ayrılması gibi bir durum söz konusu değil. Şu anda bir teklif yok ve bu teklif gelse bile hedeflerimiz doğrultusunda değerlendirmeyeceğiz" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Sporx.com

Son Dakika Spor Doka ve Galatasaray Açıklaması! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement