Dostluğu Sporla Pekiştiriyorlar - Son Dakika
Spor

Dostluğu Sporla Pekiştiriyorlar

Dostluğu Sporla Pekiştiriyorlar

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi bünyesinde yer alan İtfaiye Daire Başkanlığı personeli kendi arasında voleybol turnuvası düzenledi.

19.10.2012 12:41

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi bünyesinde yer alan İtfaiye Daire Başkanlığı personeli kendi arasında voleybol turnuvası düzenledi.

Personel arasındaki dayanışmayı ve dostluğu arttırmak için bir takım aktiviteler yapan İtfaiye Daire Başkanlığı, en son etkinliğini voleybol turnuvası ile gerçekleştirdi.

3 grup halinde düzenlenen turnuvaya katılan personelin iş stresinden uzak neşeli bir gün geçirdiğini ifade eden İtfaiye Daire Başkan Vekili Ömer Yalım, bu tür aktivitelerin personelin çalışma verimini arttırdığını söyledi.

Yalım, zorlu ve stresli iş ortamında bulunan itfaiye personelinin böylesi güzel bir organizasyonda bir araya gelmesinin iş verimini arttıracağını vurguladı. Yalım, sürekli iş yoğunluğu ve stresinde bulunan itfaiye personelinin bu tür sportif programlarla stresli iş yükünün hafifleyeceğini belirtti.

Yalım, sportif ve sosyal aktivitelerin her kurum çalışanlarının stresi unutup, keyifli saatler geçirmesi için önemli bir program olduğunu kaydetti.

İtfaiye personelinin daha verimli ve istikrarlı bir çalışma ortamı sağlamak istediklerini belirten İtfaiye Daire Başkan Vekili Yalım, bu tür organizasyonları sık sık yapmak istediklerini söyledi.

Böylesi organizasyonla kurum içi ilişkileri geliştirmek istediklerini ifade eden Yalım, "Personelimiz arasında zaten var olan dostluğumuzu bu tür sportif faaliyetlerle güçlendirmek istedik. Arkadaşlarımızın hem ikili ilişkilerini arttırmak hem de iş stresinden uzak olmalarını sağlamak istedik. Bu stres ve sıkıntılardan uzaklaşmalarını sağlayarak onları bir nebze olsun rahatlamak istedik. Personelimiz ile keyifli bir turnuva yaptık. Kardeşlik ilişkilerimizin arttığı bu tür programları tekrarlamak istiyoruz" diye konuştu.

Yalım, bu tür sosyal etkinliklerin dönem dönem devam edeceklerini, sportif faaliyetlerin yanına piknik, turistik gezi gibi faaliyetleri de katmak istediklerini ifade etti. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Dostluğu Sporla Pekiştiriyorlar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement