Eski Kaymakam'dan Keşanpor’a Ziyaret - Son Dakika
Spor

Eski Kaymakam'dan Keşanpor’a Ziyaret

Eski Kaymakam\'dan Keşanpor’a Ziyaret

Alanya'da Kampa Giren Keşanspor'u Keşan Eski Kaymakamı Antalya Vali Yardımcısı Metin Borazan Ziyaret Etti.

10.01.2011 09:01

8 Ocak 2011 Cumartesi günü Keşanspor'un kaldığı Alanya Hotel'e gelen Borazan , burada yönetici teknik kadro ve futbolcularla bir araya geldi ve onlara ev yapımı birisini kadayıf ikram ederek,ikinci yarıda da başarılar diledi.

Keşanspor'un ilk yarıyı lider bitirmesine sevindiğini belirten Borazan, "Umarım Keşanspor sezon sonunda şampiyon olur ve yıllardan beri arzu ettiği 3.Lige yeniden çıkar.Benim için görev yaptığım Keşan ilçesi çok önemli.Burada çok iyi dostluklar elde edindim çok iyi arkadaşlarım var. Keşanspor'un buraya kampa geldiğini duyunca hemen kendilerini ziyaret ederek başarılar dilemek istedim "dedi.

Keşanspor Yönetim Kurulu Üyesi Sadi Kuru'da, Borazan'ın bu ziyaretinin takıma büyük moral verdiğini belirterek "Sayın Kaymakamımıza ziyaret nedeniyle kulübüm adına teşekkür ediyorum. Takımımızın ikinci yarıya hazırlanması için Alanya'da kamp yapmayı uygun bulduk ve takımımızı buraya getirdik. Umarım iyibirçalışma dönemi geçiren takımımızın ikinci yarıda da çıkışını sürdürür ve lig sonunda hedeflediğimiz 3.Lige ulaşırız.Bu konuda da her kesimden destek bekliyoruz" dedi.

Keşanspor çalışmalarını 16 Ocak'ta tamamlayarak Keşan'a dönecek ve ikinci yarı hazırlıklarına Keşan'da devam edecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Spor Eski Kaymakam'dan Keşanpor’a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement