Eski Şampiyon Boksör, 230 Milyon Dolarlık Servetini Bitirdi - Son Dakika
Spor

Eski Şampiyon Boksör, 230 Milyon Dolarlık Servetini Bitirdi

Eski Şampiyon Boksör, 230 Milyon Dolarlık Servetini Bitirdi

Evander Holyfield, ringlerde kazandığı muazzam serveti hem hoyratça harcamalar, hem de ayrıldığı eşlerine verdiği nafakalarla bitirmiş.

09.11.2015 09:43  Güncelleme: 09:53

Aşırı harcamaları ve lüks yaşamıyla ünlü olan sporcular, günü geldiğinde acı bir gerçekle yüzleşebiliyorlar. Bugün saçtığı paralarla medyanın ilgi odağı olan Floyd Mayweather'dan farklı olmayan 90'ların gözde boksörü Evander Holyfield da bunlardan birisi.

230 MİLYON DOLARI TÜKETTİ

Sabah'ta yer alan habere göre; 26 yıllık kariyerinde 4 ağır siklet boks şampiyonluğu unvanı bulunan tek sporcu olan Holyfield, kazandığı 230 milyon doları hem hoyratça harcamalar, hem de ayrıldığı eşlerine verdiği nafakalarla bitirmiş.

6 AYRI KADINDAN 11 ÇOCUĞU VAR

Hızlı hayatı sonucu 6 ayrı kadından 11 çocuğu bulunan ABD'li eski sporcu buna karşın kendini tekrar toparlamayı bilmiş. Buna rağmen geçmişinden ders almayı bilen Holyfield açtığı spor salonuyla hayata tutunmayı başarmış. Holyfield "Mutluyum ve düşününce annem yanımda olmasa böyle bir kariyer inşa edemeyeceğimi düşünüyorum. Bana 'Korkak olup bin kere ölme, cesur ol' diyen kişi odur. Bugün tekrar ayağa kalkabilmişsem onun sayesinde" diyor.

ÇOCUKLARINA NASİHAT VERİYOR

Şimdi ise aynı nasihatleri kendi çocuklarına yapıyor. Oğullarından Elijah, lise düzeyindeki en potansiyelli Amerikan futbolcularından biri olarak gösteriliyor. Evan ise babasının izinden giderek boksta ilerlemek istiyor.

Son Dakika Spor Eski Şampiyon Boksör, 230 Milyon Dolarlık Servetini Bitirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • ....: karı kıza ne dayanırki. 7 0 Yanıtla
  • TR68: bir laf vardir hazira dağ bile dayanmaz geçmiş olsun adam hizli yaşamış 3 0 Yanıtla

Advertisement