Eskişehirspor Basın Sözcüsü Bekir Sıtkı Saraç Açıklaması - Son Dakika
Spor

Eskişehirspor Basın Sözcüsü Bekir Sıtkı Saraç Açıklaması

Eskişehirspor Basın Sözcüsü Bekir Sıtkı Saraç Açıklaması

Eskişehirspor Basın Sözcüsü Bekir Sıtkı Saraç, kombine fiyatlarını açıklayarak, taraftarlara bir indirimin söz konusu olmadığını belirtti.

16.07.2013 13:36

Eskişehirspor Basın Sözcüsü Bekir Sıtkı Saraç, kombine fiyatlarını açıklayarak, taraftarlara bir indirimin söz konusu olmadığını belirtti.

Saraç, taraftar grubunun kombine biletlerinin 200 TL olarak yönetimle yapılan anlaşma sonrasında belirlendiğine yönelik yapılan açıklamaların gerçeği yansıtmadığını belirtti. Yönetim grubuna ulaşmış böyle bilgi olmadığını anlatan Bekir Sıtkı Saraç "Biz yönetim grubu olarak tüm taraftar gruplarına eşit mesafede yaklaşıyoruz. Hiçbir taraftar grubunun önceliği söz konusu değildir. Açıklamayı yapan kiminle görüştü, nasıl böyle bir açıklama yaptığına dair bir bilgim yok. Kombine bilet fiyatlarımızı açıklamadığımız gibi açık 220 TL kapalı ise 500 TL'den başlıyor 2 bin 500 TL'ye kadar gidiyor. Kombine almak isteyen herkes bu fiyatlardan alacak" diye konuştu.

Saraç, Erkan ve Veysel'in kendilerinin transfer konusunda arandığını belirterek, "Bazı futbolcularımızı arayanlar var. Futbolcularımız bu arayanlar hakkında bizle görüştükten sonra, kesin ve net bir şekilde Eskişehirspor'da mutlu olduklarını ve burada futbol oynamaya devam edeceklerini söyledi. Bu futbolcularımız Veysel Sarı ve Erkan Zengin" dedi. Kris Boyd ve Orhan Şam konularına değinen Saraç, konuşmasını şöyle sürdürdü;

"Kris Boyd konusunda tüm süreç sona erdi. Artık ödeme emri bekliyoruz. Ödeme emri geldikten sonra Boyd ve avukatı ile anlaşamazsak bir kere ve peşin olarak ödemek zorundayız. Ödeyeceğimiz rakam faizlerle filan hayli yükselmiş. Bu durum bize büyük bir sıkıntı. Bu konuyu çözmek için çareler aramaya devam ediyoruz. Orhan Şam konusunda Kasımpaşa kulübü son derece ilkeli bir davranış sergilemiş, mukavelesi oyuncusu izin almadan Fenerbahçe'nin UEFA ile ilgili olan görüşmesi için gitmiştir. Ben buradan Kasımpaşa kulübü yöneticilerini bu davranışlarından dolayı tebrik ediyorum. Çok kısa bir süre önce Fenerbahçe kulübü ile Eskişehirspor'un sözleşmeli teknik direktörü ile gidip defalarca görüşme yaptı. Bu durum kamuoyunda Eskişehirspor'u küçük düşürmüştü. Teknik direktör eğer Fenerbahçe ile anlaşamamış olsaydı, nasıl geri dönebilecekti. Bundan dolayı Orhan Şam yapılan sözleşme kapsamında Fenerbahçe'nin malı ancak Eskişehirspor'a verilmiş bir oyucudur. Buraya da gelmek istemeyen bir futbolcu. Bizim de ille de gel diyecek halimiz yok. Fenerbahçe'nin bize vermesi 1 milyon Euro var. Bunun biz Kasımpaşa'dan 500 bin eurosunu almıştık. Üç kulüp olarak görüşmeleri yaptıktan sonra bir çözüme kavuşturacağımızı düşünüyorum."

Saraç, UEFA tarafından Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın yapmış oldukları itirazın tahkim kurulu tarafından onaylandığını hatırlatarak, Eskişehirspor kulübü olarak verilen cezalardan dolayı üzüntü duyduklarını ifade etti. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Eskişehirspor Basın Sözcüsü Bekir Sıtkı Saraç Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement