Eskişehirspor'dan Sivasspor Maçı Değerledirmesi - Son Dakika
Spor

Eskişehirspor'dan Sivasspor Maçı Değerledirmesi

Eskişehirspor\'dan Sivasspor Maçı Değerledirmesi

Eskişehirspor Teknik Asbaşkanı Mehmet Akman, geçtiğimiz hafta oynanan Sivasspor maçını değerlendirirken, bir hafta sonra oynanacak Antalyaspor maçına Antalya bölgesinden bir hakemin verilmesini eleştirdi.

16.09.2013 18:24

Eskişehirspor Teknik Asbaşkanı Mehmet Akman, geçtiğimiz hafta oynanan Sivasspor maçını değerlendirirken, bir hafta sonra oynanacak Antalyaspor maçına Antalya bölgesinden bir hakemin verilmesini eleştirdi. Akman, hem Sivasspor maçını değerlendirdi, hem de gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Atatürk Stadyumu'nda yapın basın açıklamasında Mehmet Akman, lige farklı bir gözle iyi niyet mantığı ile yaklaştıklarını dile getirdi. Akman, "Geçen maçın hakemine detaylı girmiyorum. Yorum yapmak istemiyorum. Ligin başında bu konulara girmek istemiyorum. Eskişehirspor güçlü bir camiadır. Sessiz kalmaz, kulübün haklarını kesinlikle gözardı etmeyiz. Yönetim ile ilgili kamuoyunun ilgili mercilerin vicdanına bırakıyoruz" dedi.

Bundan sonraki Eskişehirspor maçlarında ve diğer maçlarda bu tür hataların yapılmamasını isteyen Eskişehir Teknik Asbaşkanı Mehmet Akman şunları kaydetti:

"Bu emeklere yazık. Antalyaspor maçımız var. Bir hafta önceki maçımıza Antalya bölgesinden bir hakem atanıyor. Bu konularla ilgili aşırı açıklamaları yapmak istemiyoruz. Bu ligin centilmence geçmesini istiyoruz. Bu kadar emek verirken buna saygı gösterilmesini istiyoruz. Oyundan ziyade yönetim konuşuluyorsa herkes şapkasını koyup düşünmesi lazım."

Bir basın mensubunun Erkan Zengin'in kırmızı kart almasını değerlendirmesini istemesi üzerine Mehmet Akman, "Erkan Zengin kırmızı kart gördü. Kamuoyu canlı olarak gördü. Zengin, kırmızı kartı haketmedi. İtirazımızı yapacağız. Deplasmanda önemli bir oyuncumuzu o maçta kaybediyoruz ve daha sonra maçta da oynatamayacağız. Bunun peşini bırakmayacağız" şeklinde konuştu. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Eskişehirspor'dan Sivasspor Maçı Değerledirmesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement