Farklı Takım Aynı Hikaye - Son Dakika
Spor

Farklı Takım Aynı Hikaye

Farklı Takım Aynı Hikaye

Fransa Birinci Futbol Ligi olan Ligue 1'de mücadele eden Marsilya takımında forma giyen Abou Diaby henüz yeni takımında maça çıkabilmiş değil. 2006 yılında Auxerre takımından 3 milyon euro bonservis bedeli karşılığında transfer edilen Diaby, 9 yıl boyunca oyndığı Premier Lig'de Londra kulübü taraftarlarının hafızalarında iz bırakacak bir performans sergileyemedi.

04.03.2016 06:50

SPORCOPE DIŞ HABERLER - Fransa Birinci Futbol Ligi olan Ligue 1'de mücadele eden Marsilya takımında forma giyen Abou Diaby henüz yeni takımında maça çıkabilmiş değil.

2006 yılında Auxerre takımından 3 milyon euro bonservis bedeli karşılığında transfer edilen Diaby, 9 yıl boyunca oyndığı Premier Lig'de Londra kulübü taraftarlarının hafızalarında iz bırakacak bir performans sergileyemedi.

9 sezonda 180 maça çıkabilen futbolcu, yaşadığı uzun süreli sakatlıklardan sonra iyice gözden düşmüş ve geçtiğimiz yaz ayı transfer döneminde bedelsiz olarak Marsilya kulübüne katılmıştı.

Marsilya takımının ligde ve UEFA Avrupa Ligi'nde oynadığı hiçbir maçta forma giyemeyen oyuncu için Fransız basını da yoğun eleştirilerde bulunuyor. Fransız milli takımı orta sahasının  geleceği olarak görüldüğü gençlik yıllarından beri yaşadığı sakatlıklar dışında gündeme gelemeyen oyuncu için "bu kadar sakatlık yaşaması normal değil, kendisine iyi bakmadığı çok açık" yorumları yapılıyor.

Şu an 29 yaşında olan Abou Diaby'nin adı sezon sonunda gönderilecekler listesinin en üstünde yer alıyor.

191 cm boyundaki Fildişi asıllı Fransız futbolcu orta sahanın merkezinde defansif rolde görev yapıyor.

Kaynak: Sporcope.com

Son Dakika Spor Farklı Takım Aynı Hikaye - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement