Fatih Terim Çileden Çıktı - Son Dakika
Spor

Fatih Terim Çileden Çıktı

Fatih Terim Çileden Çıktı

G.Saray Teknik Direktörü Fatih Terim, G.Saray-Mersin karşılaşmasının son dakikalarında tribüne gönderildi.

06.04.2013 19:55  Güncelleme: 22:52

Galatasaray, Mersin İdmanyurdu'nu 3-1 mağlup etti ama 90 dakikayı hocasız tamamladı. Sarı-kırmızılı takımın yedek kulübesi masör Uğur Durul'a emanet edildi.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Galatasaray-Mersin İdmanyurdu maçının ilk yarısının son dakikalarında çileden çıktı. Hakemin Mersin İdmanyurdu lehine faul düdüğünün ardından Terim, elindeki topu yere vurarak tepki gösterdi. Ardından da hakem Süleyman Abay'ın üzerine yürüdü. Bunun üzerine Terim, tribüne gönderildi.

Hakem Süleyman Abay, maçın ikinci yarısında Ümit Davala ve Hasan Şaş'ı da tribüne gönderdi. Galatasaray'ın yedek kulübesi masör Uğur Durul'a emanet edildi.

İlk yarının sonlarına doğru Fatih Terim'in tribüne gönderilmesinin ardından ikinci yarıda önce antrenör Hasan Şaş daha sonrasında da Ümit Davala maçın hakemi tarafından oyun dışına gönderildi. Sarı - kırmızılı takım masör Uğur Durul'a emanet edildi. Bu pozisyonun ardından saha içine iki taraftar girdi. Güvenlik güçleri bu kişileri hemen saha dışına çıkardı.

Galatasaray'da bu yaşananlardan sonra Süper Lig'in 29. haftasında Karabük deplasmanında oynayacağı Kardemir karabükspor maçında takımın başında maça çıkacak teknik adam kalmadı. Kardemir Karabükspor maçında yedek kulübesinde kaleci antrenörü Taffarel olacak.

İLGİLİ HABERLER:

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Fatih Terim Çileden Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement