Fenerbahçe'de Olağanüstü Genel Kurula Doğru - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe'de Olağanüstü Genel Kurula Doğru

Fenerbahçe\'de Olağanüstü Genel Kurula Doğru

Başkan adayı Uzun: "Kimsenin listesinde olmak gibi bir düşüncemiz yok"

24.10.2013 18:33

Fenerbahçe Kulübü'nün 26-27 Ekim'de, çoğunluk sağlanamazsa 2-3 Kasım'da gerçekleştirilecek olağanüstü seçimli genel kurulunda başkan adayı olduğunu açıklayan Yamen Uzun, kimsenin listesinde olmak gibi bir düşüncesinin bulunmadığını bildirdi.

Uzun, yaptığı yazılı açıklamada, genel kurula ilişkin son günlerdeki gelişmeleri değerlendirerek, "Kimsenin listesinde olmak gibi bir düşüncemiz yok. İddiamız ve kararlılığımız sonuna kadar devam edecek" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe Kulübü'nün mevcut başkanı Aziz Yıldırım ve adaylığını açıklayan eski Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı ve Fenerbahçeli eski yönetici Mehmet Ali Aydınlar ile başkanlık yarışına girmekten keyif alacağını belirten Uzun,  "Benden sonra aday olan Hulusi Belgü muhtemelen Sayın Aydınlar lehine çekilecek. Aziz Yıldırım henüz resmi olarak açıklamasa da kısa süre içinde adaylığını ilan edecek" şeklinde görüş belirtti.

Başkan adayı Uzun, şunları kaydetti:

"Ben kimsenin listesine dahil olmayacağım. Böyle bir amacım hiçbir zaman olmadığı gibi şu anda da yoktur. Aday olduğumu açıkladığım basın toplantısında söylediklerimin tamamı bugün de geçerlidir, iddiam sonuna kadar devam edecektir. Aziz Yıldırım ve Mehmet Ai Aydınlar ile yarışmaktan keyif duyacağım. Tüm başkan adaylarından beklentim, kişilere karşı hırslarının dürtüsüyle değil Fenerbahçe sevgisiyle aday olmalarıdır." - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Fenerbahçe'de Olağanüstü Genel Kurula Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement