Fenerbahçe'nin Hoca Adayları: Pellegrini ve Roberto Carlos - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe'nin Hoca Adayları: Pellegrini ve Roberto Carlos

Fenerbahçe, Vitor Pereira ile yolların ayrılma kararının ardından Pellegrini ve Roberto Carlos'u adaylar arasına aldı.

11.08.2016 15:11  Güncelleme: 16:17

Teknik direktör Vitor Pereira ile yollarını ayırma kararı alan Fenerbahçe'nin gündeminde iki hoca adayı var. Birisi Manuel Pellegrini, diğeri de Roberto Carlos.

PELLEGRINI ZOR

Başkan Aziz Yıldırım ve kurmaylarının gönlünden geçen isim Manuel Pellegrini. Ancak Manchester City ile yollarını ayıran tecrübeli hoca ve ekibinin maliyeti bir hayli fazla. Bu da UEFA'yla anlaşma yapan Sarı-Lacivertliler'i fazlasıyla zorluyor. Bu bakımdan Pellegrini ile yapılan görüşmelerde kıyasıya bir pazarlık söz konusu. Ancak Fenerbahçe'nin şu aşamada tecrübeli çalıştırıcıyı ikna etmesinin zor olduğu belirtiliyor.

TANIDIK BİR İSİM

Fenerbahçe'nin gündemindeki diğer bir isim de Roberto Carlos... Bir dönem Sarı-Lacivertli formayı da giyen Brezilyalı hocaya camia da sıcak bakıyor. Ayrıca Carlos'un maliyetinin de yönetimin beklediği seviyelerde olduğu öğrenildi. Dünya futboluna damgasını vuran Carlos'un gelmesiyle, özellikle Robin van Persie'nin de yeniden hayat bulacağı düşünülüyor. Bu arada yine ismi sürekli gündemde tutulmaya çalışılan Ümit Özat'a ise hem kulüp çevreleri hem de taraftarlar sıcak bakmıyor.




Fenerbahçe\'nin Hoca Adayları: Pellegrini ve Roberto Carlos

Son Dakika Spor Fenerbahçe'nin Hoca Adayları: Pellegrini ve Roberto Carlos - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement