Fernandes'in Avukatından 'Hapis İstemi' Haberlerine Yalanlama - Son Dakika
Spor

Fernandes'in Avukatından 'Hapis İstemi' Haberlerine Yalanlama

Fernandes\'in Avukatından \'Hapis İstemi\' Haberlerine Yalanlama

Beşiktaş'ın Portekizli futbolcusu Manuel Fernandes'in avukatı Hakan İnci, basında yer alan, yıldız futbolcunun 4 yıldan 10 yıla kadar hapsinin istenildiğine dair haberleri yalanladı.

16.01.2014 17:23

Beşiktaş'ın Portekizli futbolcusu Manuel Fernandes'in avukatı Hakan İnci, basında yer alan, yıldız futbolcunun 4 yıldan 10 yıla kadar hapsinin istenildiğine dair haberleri yalanladı.

İnci, siyah-beyazlı kulübün resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada, "Müvekkilim Manuel Henriques Tavares Fernandes'le ilgili olarak 16.01.2014 tarihinde bazı basın yayın organlarında çıkan, müvekkilimin 4 yıldan 10 yıla kadar hapsinin istenildiğine dair yapılan haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Haberlerde yer alan davanın konusu basit yaralama olmakla beraber, ilgili dava şikayete bağlı suçlar kapsamındadır. Müvekkilim hakkında istenilen cezanın sınırları 4 aydan 1 yıla kadar hapis veya adli para cezası olup, altını çizerek belirtmek isteriz ki dava Sulh Ceza Mahkemesi'nde görülmektedir. Müvekkilim hakkında daha önceki celselerde de aynı dava konusu ile ilgili olarak hukuka aykırı haberler yapılmış, müvekkilim hakkında mahkemece verilen zorla getirme kararı, bazı basın yayın organlarınca sansasyonel amaçlarla yakalama kararı olarak lanse edilmiştir. Yapılan haberler devam eden dava ile ilgili Anayasa ve Kanunlarımızca da korunan 'masumiyet karinesi' ile müvekkilimin kişilik haklarının ihlali niteliğinde olup, haberleri yapanlarla ilgili hukuki yollara başvurulacaktır" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Fernandes'in Avukatından 'Hapis İstemi' Haberlerine Yalanlama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement