G.saray ve Doka Açıklaması! - Son Dakika
Spor

G.saray ve Doka Açıklaması!

G.saray ve Doka Açıklaması!

Galatasaray'ın Doka ile anlaşmaya vardığı haberi gündeme bomba gibi düştü!

02.06.2012 12:50  Güncelleme: 13:39

HABER - Fatih ŞAMLIOĞLU

SPORX - Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'ın İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un başarılı oyuncusu Doka ile anlaşmaya vardığı haberi gündeme bomba gibi düştü! Sarı-kırmızılı yönetim sadece Doka değil diğer transfer hamleleri hakkında da ser verip sır vermezken; beklenen açıklama İstanbul Büyükşehir Belediyespor'dan geldi.

Sporx'ten Fatih Şamlıoğlu'na özel açıklamalarda bulunan İstanbul Büyükşehir Belediyespor Futbol Şube Sorumlusu Kamil Dizar, Doka için Galatasaray'dan bir teklif gelmediğini ve teklif gelse dahi Brezilyalı oyuncuyu satmayacaklarını açıkladı.

Doka için geçen sezonun devre arasında Galatasaray cephesinden bir talep geldiğini ancak şu anda bu konuda bir görüşme yapmadıklarını belirten Dizar, "Doka için şu anda bize ulaşan bir transfer teklifi yok. Gelse dahi bu konudaki tavrımız çok net, Doka'yı satmayacağız. Geçen sezonun devre arasında bir teklif gelmişti, o zamanda bu teklife olumlu cevap vermedik, yine vermeyeceğiz" dedi.

Doka'nın performansından memnun olduklarını ve önümüzdeki sezon da Brezilyalı futbolcu ile çalışacaklarını ifade eden Dizar, "CAS men kararını bozmazsa önümüzdeki sezon UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele edeceğiz. Biz güçlü bir takım kurmak için çalışırken; Doka'yı satmak hedeflerimiz ile ters düşer. Sadece Doka değil Webo dahil kadromuzdaki kaliteli yerli ve yabancı futbolcular ile yola devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Carlos Carvalhal'in 11 Haziran'da İstanbul'a geleceğini ve transfer çalışmalarına bu tarihten sonra hız vereceklerini belirten Dizar, yabancı transferler yapabilmek için kadrodaki kontenjanı rahatlatmaları gerektiğini ancak bunun için de yapılacak olan transferlerin kadrodaki mevcut yabancı isimlerden daha iyi olmaları gerektiğini söyledi.

Transfer sürecinde kendileri için en önemli faktörün ekonomik dengelerin olduğunu dile getiren Dizar, takımdaki oyunculara birçok talibin olduğunu söyledi. Arsenal'in de gündeminde olan Edin Visca için açıklamalarda bulunan Dizar, "Arsenal bir süredir Visca'yı takip ediyor. Müthiş bir scout ekipleri var ve bu hazırlanan listenin içerisinde Visca da var. Şu anda teklif aşamasında bir görüşme olmadı ancak önümüzdeki zamanın bize neler getireceğini bilemiyoruz" şeklinde konuştu.

İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un transfer çalışmalarında her zaman ince eleyip sık dokuduğunu belirten Dizar, Webo, Holmen, Doka, Visca gibi isimleri 1-2 yıl boyunca yakından takip ettiklerini ve uygun maliyetler ile transferlerini gerçekleştirdiklerini söyledi.

Kaynak: Sporx.com

Son Dakika Spor G.saray ve Doka Açıklaması! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement