Galatasaray'a Şampiyonluk Kupasını Tff 1. Başkan Vekili Ufuk Özerten Verdi - Son Dakika
Spor

Galatasaray'a Şampiyonluk Kupasını Tff 1. Başkan Vekili Ufuk Özerten Verdi

Galatasaray\'a Şampiyonluk Kupasını Tff 1. Başkan Vekili Ufuk Özerten Verdi

Spor Toto Süper Lig 2012-2013 Sezonu şampiyonu Galatasaray, Trabzonspor ile oynadığı 34.hafta karşılaşması sonrası şampiyonluk kupasını aldı.

19.05.2013 00:07

Spor Toto Süper Lig 2012-2013 Sezonu şampiyonu Galatasaray, Trabzonspor ile oynadığı 34. hafta karşılaşması sonrası şampiyonluk kupasını aldı.

Türk Telekom Arena'da sahanın ortasına platformun kurulmasının ardından ilk olarak idari kadro, sağlık ekibi, Florya destek ekibi sahaya davet edildi. Daha sonra futbolcular forma numaralarına göre tek tek anons edilerek sahaya çağırıldılar. Büyük alkışlar arasında sahaya bir kez daha çıkan futbolculara madalyalarını Türkiye Futbol Federasyonu 1. Başkan Vekili Ufuk Özerten'den aldılar.

Galatasaray'da altıncı lig şampiyonluğuna ulaşan teknik direktör Fatih Terim, alkışlarla sahaya geldi. Şampiyonluğun mimarlarının platformda bir araya gelmesinin ardından futbolcular, 19. Şampiyonluk Kupası'nı büyük bir coşkuyla havaya kaldırdılar. Futbolcular ve teknik ekibin kupayla toplu fotoğraf çektirmesinin ardından, şampiyonluk kupası taraftarlara götürüldü.

Karşılaşma sonunda düzenlenen kupa törenine Türkiye Futbol Federasyonu 1. Başkan Vekili Ufuk Özerten, 2. Başkan Vekili Servet Yardımcı, Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Beyazlı, Faruk Öksüz ve Ali Düşmez ile Genel Sekreter Prof. Dr. Emre Alkin katıldı. Galatasaray'a şampiyonluk kupasını Türkiye Futbol Federasyonu 1. Başkan Vekili Ufuk Özerten verdi. Oyunculara ve teknik heyete ise madalyalarını Başkan Vekili Ufuk Özerten, Spor Toto Teşkilat Başkanı Mehmet Kasapoğlu ve Genel Sekreter Prof Dr. Emre Alkin taktı.

DHA (GH/RT) - İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Galatasaray'a Şampiyonluk Kupasını Tff 1. Başkan Vekili Ufuk Özerten Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement