Galatasaray'a Sürpriz Teklif - Son Dakika
Spor

Galatasaray'a Sürpriz Teklif

Galatasaray\'a Sürpriz Teklif

Cimbom'a, sezon başında 7 milyon euro'luk bonservis bedeliyle Rubin Kazan'a transfer olan Jonathas Cristian de Jesus önerildi.

22.12.2016 13:20

Cimbom'a, sezon başında 7 milyon euro'luk bonservis bedeliyle Rubin Kazan'a transfer olan Jonathas Cristian de Jesus önerildi.



Transfer döneminde adı Galatasaray'la uzun süre anılan Brezilyalı oyuncu, Rubin'de alacaklarını zamanında tahsil edemediği için menajeri aracılığı ile sarı-kırmızılı ekibe haber yolladı.



27 yaşındaki Jonathas'ın, Galatasaray'ın kendisine yılda 2 milyon euro'yu garanti etmesi durumunda Rubin'den bonservisini FIFA yoluyla alabileceğini de iletti.



ÖZBEK DEVREDE

Eren Derdiyok'un beklentileri karşılayamaması ve Kolbeinn Sigthorsson'un bitmeyen sakatlığı nedeniyle forvete mutlaka takviye yapmak isteyen sarı-kırmızılı yönetim bu önerinin ardından hemen harekete geçti.



Taraftarları coşturmak ve tribüne seyirci çekmek isteyen Başkan Dursun Özbek'in 1.92'lik dev forvetin hukuki durumunun incelenmesi için talimat verdiği öğrenildi.



74 GOL ATTI

Rusya'da 14 maçta 8 gol atarak başarılı bir sezon geçiren Brezilyalı yıldız, kariyeri boyunca çıktığı 210 karşılaşmada ise 74 gol atıp, 24 de asist yaptı.



Kaynak: Fotomaç

Kaynak: Sporvadisi.com

Son Dakika Spor Galatasaray'a Sürpriz Teklif - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement