Galatasaray'da 750 Bin Dolar Uğruna 3 Sakat Verdi - Son Dakika
Spor

Galatasaray'da 750 Bin Dolar Uğruna 3 Sakat Verdi

Galatasaray, Royal Cup Turnuvası için verilen 750 bin Dolar'ı (1.75 milyon TL) geri çeviremeyince, Burak, Semih ve Koray'ı kısa bir süreliğine kaybetti.

20.01.2015 09:03

Spor Toto Süper Lig'de ikinci yarı öncesi, Galatasaray ciddi bir sakatlık sorunuyla karşılaştı. River Plate karşısında Burak Yılmaz ve Koray Günter'i, Neymar'ın takımı karşısında da Semih Kaya'yı sakat veren Sarı-Kırmızılılar, bu hazırlık turnuvasının bedelini ağır ödeyecek gibi görünüyor.

AZ İDMANLA ÜST ÜSTE İKİ MAÇ

Sağlık ekibi, bu 3 oyuncunun da kötü zemin nedeniyle sakatlık yaşadığını tespit etti. Bu sorunun yaşanmasının nedeni ise takımın çok az idmanla iki gün üst üste maça çıkması. Prandelli'nin görevdeyken hazırlayıp takıma bildirdiği izin programını değiştirmek istemeyen Hamza Hamzaoğlu, ilk toplanma gününü de Alanya kampına çekince, turnuvaya kadar hazırlık süreci azalmıştı. Böylece Galatasaray, River Plate maçına kadar sadece 3 gün antrenman yapabildi. Hâl böyle olunca, kötü zeminle birlikte sakatlıklar kaçınılmaz oldu. İzin programının Prandelli dönemine göre belirlenmiş olmasına rağmen, Royal Cup Turnuvası'nın apar topar kabul edilmesinin sebebi ise organizasyon için teklif edilen 750 bin Dolar (1 milyon 750 bin TL).

750 BİN DOLAR UĞRUNA 3 OYUNCUSUNU FEDA ETTİ

Oyuncu alacaklarını zamanında ödemek için her türlü sıcak para girişine ihtiyaç duyan Sarı-Kırmızılılar, bu turnuvadan gelecek 750 bin Dolar uğruna, bir anlamda 3 oyuncusunu feda etmiş oldu.

GALATASARAY AĞIR YARA ALDI

İlk 11'in değişmez isimleri Burak Yılmaz ve Semih Kaya'nın 4'er hafta sahalardan uzak kalmaları bekleniyor. Koray Günter'in de bu süreçte takımdan uzak kalacağı düşünüldüğünde, Galatasaray ikinci yarının başında ciddi bir sıkıntı yaşayabilir. Zirvede tutunmak için puan kaybına tahammülü olmayan Sarı-Kırmızılılar, bu krize acil önlem arıyor.

Galatasaray\'da 750 Bin Dolar Uğruna 3 Sakat Verdi
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Galatasaray'da 750 Bin Dolar Uğruna 3 Sakat Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • Fenerbahçe: Beter olsunlar 4 21 Yanıtla
  • cArsı: Turnuvanın şampiyonu kim 13 1 Yanıtla
  • Mrttt: Bu nasıl bir haber başlığı uğruna diye adı üstünde hazırlık maçı hazırlanmak için yeni devreye katıldı gs bu haber sitesi kadar dandik başlık atan site yok 8 4 Yanıtla
  • Konyalı: Gınayak fenerli 5 6 Yanıtla
  • nazım Koçmaroğlu: Bazen Beddua geri teper.. 6 3 Yanıtla

Advertisement