Galatasaray'da De Jong, Kayserispor Maçında Yedek Başlayacak - Son Dakika
Spor

Galatasaray'da De Jong, Kayserispor Maçında Yedek Başlayacak

Galatasaray Teknik Direktörü Riekerink, yeni transfer Nigel De Jong'u, Kayserispor ile deplasmanda oynanacak maçta yedek soyundurmaya karar verdi.

08.09.2016 10:04  Güncelleme: 10:05

Galatasaray'ın yeni transferi Nigel de Jong, ilk resmi maçında kulübede oturacak gibi görünüyor. Sarı-Kırmızılı ekibin teknik patronu Riekerink, iyi giden kadroyu bozmayı düşünmüyor. Bu düşüncesini öğrencilerine de aktaran, kafasında Selçuk İnan ve Tolga Ciğerci ikilisiyle devam etme planı bulunan Hollandalı çalıştırıcı, De Jong'u Kayserispor maçının ilerleyen dakikalarında skor durumuna göre kullanacak.

ALTERNATİF SAYISINDAN MEMNUN

Böylece ilk 11'de istikrar yakalamayı düşünen Riekerink, kadrodaki alternatif sayısından ise memnun. Performans düşüklüğü gördüğü bölgelerde zamanla değişime gitme gibi bir planı bulunan 53 yaşındaki teknik adam, sezon içerisinde başarının bu şekilde geleceğine inanıyor. Riekerink'in en hassas olduğu konulardan biri de, forma adaletini sağlayabilmek.

DEFANSTA DEĞİŞİKLİK YOK

Akhisar deplasmanında galip gelen takımı Kayseri karşısında sahaya sürecek olan Riekerink'in, geri dörtlü konusunda da bir şüphesi bulunmuyor. A Milli Takım'da ilk 11'de oynamasına rağmen Serdar Aziz kenarda oturacak. Linnes'i kesen Sabri de, Cavanda dönene kadar bu bölgede alternatifsiz gibi görünüyor. Chedjou ile Hakan'ın solunda ise Carole olacak. Tolga-Selçuk ikilisinin önünde Yasin, Sneijder, Bruma ve Eren dörtlüsü gol arayacak.

(Kaynak: Fanatik)

Galatasaray\'da De Jong, Kayserispor Maçında Yedek Başlayacak

Son Dakika Spor Galatasaray'da De Jong, Kayserispor Maçında Yedek Başlayacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement