Galatasaraylı Yıldıza 13 Milyon Euro - Son Dakika
Spor

Galatasaraylı Yıldıza 13 Milyon Euro

Galatasaraylı Yıldıza 13 Milyon Euro

Yaptığı transferlerle Avrupa'nın gündemine oturan Galatasaray, bu sefer takımındaki futbolcuların taliplileri yüzünden gündeme geliyor.

14.02.2014 08:07  Güncelleme: 08:43

Yaptığı transferlerle Avrupa'nın gündemine oturan Galatasaray, bu sefer takımında bulunan futbolcuların taliplileri yüzünden gündemde.

Devre arasında Avrupa'da transfere en çok para harcayan dördüncü takım olan Galatasaray, taraftarlarını yaptığı transferlerle sevindirmişti. Ancak İngitere'den gelen haberler bu sefer sarı kırmızılı taraftarlara üzeceğe benziyor.

Son birkaç gündür Galatasaray'ın genç yıldızı Semih Kaya ile ilgili çıkan transfer iddialarına bir yenisi daha eklendi. Ancak bu iddia diğerlerine göre daha ses getirecek türden. İngiliz 'Givemesport' adlı spor sitesinin haberine göre Manchester United, Semih Kaya için 13 milyon Euro'luk bir teklif hazırlığında. Haberde Semih Kaya transferi için Manchester United teknik heyetinin çok dikkatli davrandığı ve oyuncunun maçlarını izlettiği okuyucularına aktarıldı.

Alex Ferguson geçen sene listeye ekledi

Galatasaray'ın geçen sezon oynadığı Manchester United maçlarında gösterdiği performansla Manchester United scout ekibinin ve Ferguson'ın dikkatini çeken Semih Kaya için Juventus ve Napoli takımları da takipte.

Semih yada Garay

Givemesport adlı internet sitesinde yer alan habere göre sezon sonunda takımdan ayrılacak olan Vidic'in yerine alınacak isim ya Semih Kaya olacak ya da Ezequiel Garay. Ancak Benfica'nın Garay için isteyeceği astronomik bonservis bedeli yüzünden ibreni Semih Kaya'dan yana olduğunun altı çizildi.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Galatasaraylı Yıldıza 13 Milyon Euro - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement