Garanti Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi - Son Dakika
Spor

Garanti Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi

Garanti Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi

Garanti Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi takımlarından Kardemir Karabükspor'un antrenörü Can Aksu, "Sezonun ilk maçı sahamızda olacak.

22.08.2016 18:36

Garanti Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi takımlarından Kardemir Karabükspor'un antrenörü Can Aksu, "Sezonun ilk maçı sahamızda olacak. Seyirci avantajını da kullanarak lige galibiyetle başlamak istiyoruz." dedi.

Aksu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, fikstürün çekildiği ve ligin ilk haftasında Elig Avukat Bürosu İstanbul Engelli Yıldızlar'ı ağırlayacaklarını söyledi.

Sezona iyi hazırlandıklarını ve takıma takviye yaptıklarını anlatan Aksu, şöyle konuştu:

"Şanlıurfa Büyükşehir Belediyespor'dan Ömer Işık'tan sonra KKTC Turkcell'den Muhterem Aktaş'ı da kadromuza kattık. Geçen sezon ligi 3. tamamlamıştık. Bu sezon hem daha yukarıya tırmanmak hem de Avrupa Ligi'nde ülkemizi daha iyi temsil etme adına çalışıyoruz. Sezonun ilk maçı sahamızda olacak. Seyirci avantajını da kullanarak lige galibiyetle başlamak istiyoruz. Moral bulup yolumuza o moralle devam etmek istiyoruz."

Aksu, bu sezon daha çok taraftar desteğine ihtiyaç duyacaklarını ve Kardemir Karabüksporlu taraftarları maçlarına beklediğini sözlerine ekledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Garanti Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement