Gençler, Eneramo'ya Ayak Uyduramadı: 1-2 - Son Dakika
Spor

Gençler, Eneramo'ya Ayak Uyduramadı: 1-2

Gençler, Eneramo\'ya Ayak Uyduramadı: 1-2

Kardemir Karabükspor, Gençlerbirliği deplasmanında Eneramo'nun 1 gol ve 1 asistle oynadığı maçta 2-1 kazanarak 3 puanın sahibi oldu.

10.02.2014 21:00

Spor Toto Süper Lig'in 20. hafta kapanış mücadelesinde başkent temsilcisi Gençlerbirliği, Kardemir Karabükspor'u konuk etti.

Karşılaşmanın 6. dakikasında Stancu'nun, Kardemir Karabükspor kalesini karşıdan gören pozisyonda yaptığı sert vuruşta, kaleci Waterman, yerden seken topu tokatlayarak tehlikeli bölgeden uzaklaştırdı.

25. dakikada Tosic, topu ceza alanına yerden sert ortaladı. Jimmy Durmaz'ın gelişine sert vuruşunda, top kale direğinin yanından auta gitti.

42. dakikada Jimmy Durmaz'ın arka direğe ortasında Oktay, topu göğsüyle kontrol ettikten sonra uygun durumdaki Doğa'ya pas verdi. Bu futbolcunun müsait durumda kafayla yaptığı vuruşta, top auta çıktı.

Maçın ilk yarısı 0-0 berabere sona erdi.

BAMBAŞKA BİR İKİNCİ YARI

59. dakikada Karabükspor'da Michael Eneramo, ceza sahası dışında sol çaprazdan tehlikeli bir noktada Özgür tarafından düşürüldü ve hakem serbest vuruş düdüğünü çaldı. Topun başına geçen Eneramo, harika bir plase ile fileleri havalandırdı ve takımını 1-0 öne geçirdi.

73. dakikada Erkan Kaş'ın derinlemesine pasında topla buluşan Eneramo, sağ çaprazdan sert vurdu. Kaleciden dönen topu iyi takip eden İlhan Parlak, topu ağlara yollayarak farkı 2'ye çıkardı: 2-0

75. dakikada Gosso'nun pasında ceza sahasına sokulan Bogdan Stancu, kaleciyi de çalımlayarak topu boş kaleye yuvarladı ve farkı tekrar 1'e indirdi: 2-1

Karşılaşmada başka gol olmazken, Karabükspor Ankara deplasmanından 3 puanla dönmesini bildi.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Gençler, Eneramo'ya Ayak Uyduramadı: 1-2 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement